XBLOG logo @2x

The Grand Tour: Δείτε το trailer του αναγεννημένου “Top Gear”

Το Top Gear ήταν το τρίο Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May. Μετά το επεισόδιο του Clarkson που προκάλεσε την απόλυση των τριών ανδρών η σειρά Top Gear του BBC δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Τώρα το Amazon αποκάλυψε το trailer της νέας σειράς The Grand Tour με πρωταγωνιστές του αγαπημένους μας Jeremy, Richard και James. Έχει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου στην συνδρομητική υπηρεσία Amazon Prime.

Στη νέα σειρά η ομάδα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά: τριγυρνάει τον κόσμο, δοκιμάζει νέα αυτοκίνητα που δεν θα αποκτήσουμε εμείς ποτέ και μας κάνει να γελάμε με τις γκάφες τους. Στο Top Gear η ομάδα είχε ένα κανονικό τηλεοπτικό στούντιο όπου ο κόσμος μαζευόταν και γύριζαν το επεισόδιο με διάφορους καλεσμένους, όμως στο The Grand Tour παίρνουν μια γιγάντια σκηνή και καλούν τοπικούς κατοίκους για κοινό.

Τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για προβολή κάθε εβδομάδα μέσω του Prime. Η ομάδα και ο παραγωγός τους Andy Wilman υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο με την Amazon και θα γυρίσουν 36 επεισόδια. Μεταξύ άλλων, στη σειρά θα δούμε υπερ-αυτοκίνητα — όπως την Porsche 918, την McLaren P1, και την Ferrari LaFerrari —, τζετ σκι και τανκς.

Ο Clarkson απολύθηκε από το BBC όταν έδωσε μπουνιά σε έναν παραγωγό επειδή διαφωνούσαν σε κάτι για το Top Gear. Αυτό οδήγησε στην αποχώρηση των Richard Hammond και James May. Από τη τελευταία σεζόν του Top Gear πρωταγωνιστούν διάσημοι οδηγοί, όμως δεν έχουν λάβει τις καλύτερες κριτικές και μερικοί fans της αυθεντικής ομάδας έχουν σταματήσει να το παρακολουθούν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.