XBLOG logo @2x

Angry Birds: Η Rovio ανακοίνωσε νέα ταινία για να γιορτάσει τα 10 χρόνια του παιχνιδιού

Στις 11 Δεκεμβρίου του 2019 το franchise Angry Birds θα γιορτάζει τα 10 χρόνια ζωής και η Rovio θα το γιορτάσει με μια νέα ταινία.

Τα νέα έρχονται από τη Rovio η οποία ανακοίνωσε πως η ταινία θα δημιουργηθεί από τη Sony Entertainment και το studio της Columbia Pictures. Θα ακολουθάει τα γεγονότα της πρώτης ταινίας -που είχε πρεμιέρα στις 12 Μαΐου του 2016- και θα ονομάζεται The Angry Birds Movie 2.

Η πρεμιέρα του The Angry Birds Movie 2 προγραμματίστηκε για τις 20 Σεπτεμβρίου του 2019 και ανακοινώθηκε ότι οι σκηνοθέτες θα είναι οι Thurop Van Orman και John Rice. Η υπόλοιπη ομάδα πίσω από τη ταινία θα ανακοινωθεί αργότερα.

Αν και τα ονόματα των σκηνοθετών δεν ακούγονται γνωστά, ο Thurop Van Orman έχει σκηνοθετήσει επεισόδια των δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών Rick and Morty και The Simpsons. Οι ηθοποιοί που θα δανείσουν τις φωνές τους στα πουλιά δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά μάλλον θα επιστρέψουν οι Peter Dinklage, Maya Rudolph και Jason Sudekis όπως στη πρώτη ταινία.

Αν αναρωτιέστε γιατί να έχει sequel η ταινία των Angry Birds, απλά θα αναφέρουμε ότι το budget για τη πρώτη ήταν $73 εκατομμύρια και έβγαλαν $349,779,543 από το box office.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.