XBLOG logo @2x

Taxibeat: Νέα υπηρεσία door-to-door

Οι παραδόσεις αντικειμένων εντός της πόλης δε θα είναι ποτέ οι ίδιες: η νέα υπηρεσία του Taxibeat επιτρέπει στους χρήστες να αποστείλουν και να παραλάβουν με ασφάλεια ό,τι θέλουν, όποια ώρα θέλουν, door-to-door, επιλέγοντας τον οδηγό που θα το μεταφέρει και την αμοιβή του.

Πώς λειτουργεί

Η υπηρεσία προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο online στο taxibeat.gr/book-a-taxi/delivery – από τα μέσα Απριλίου θα είναι διαθέσιμη και μέσω των iOS και Android εφαρμογών του Taxibeat.

Ο χρήστης, ο οποίος μπορεί να είναι είτε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης της αποστολής, εισάγει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (διεύθυνση παραλαβής, διεύθυνση παράδοσης, τηλέφωνα εμπλεκόμενων). Στη συνέχεια, η εφαρμογή επιστρέφει στο χρήστη τη λίστα με τους διαθέσιμους Taxibeat οδηγούς κοντά στη διεύθυνση παραλαβής και το συνολικό κόστος που χρεώνει καθένας για τη συγκεκριμένη αποστολή.

Ο χρήστης επιλέγει τον οδηγό και κατ΄επέκταση, και την χρέωση.

Από τη στιγμή που ο οδηγός αποδεχθεί την κλήση του χρήστη, ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί στην οθόνη του, σε πραγματικό χρόνο, την εξέλιξη της αποστολής βήμα- βήμα μέχρι την παράδοση.

Πλεονεκτήματα

  • Η νέα υπηρεσία δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή τιμή για την αποστολή του.
  • Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσει ένα πακέτο από τον αποστολέα στον παραλήπτη – όσο διαρκεί μία διαδρομή με ταξί.
  • Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της αποστολής στην οθόνη του και ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται η αποστολή του – επιπλέον, για οτιδήποτε τυχόν προκύψει, μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με τον οδηγό.
  • Μπορεί να μεταφερθεί οτιδήποτε χωράει στο πορτ-μπαγκάζ ενός ταξί (εύθραυστα, ευπαθή αντικείμενα), χωρίς να χρειάζεται ειδική συσκευασία ή άλλη επεξεργασία από τον αποστολέα.

Περισσότερα για τη υπηρεσία door-to-door του Taxibeat μπορείτε να διαβάσετε στο blog post του Νίκου Δρανδάκη (Taxibeat CEO), ενώ μπορείτε να δείτε και την παρουσίαση βήμα-βήμα της νέας υπηρεσίας από την Αλεξάνδρα από την ομάδα του Taxibeat.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.