XBLOG logo @2x

TASSIMO | Παγωμένα ροφήματα όπως στα καλά καφέ!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το TASSIMO είναι και φέτος εδώ για να προσφέρει απολαυστικά, παγωμένα ροφήματα όπως στα καλά καφέ, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Γιατί στα καλά καφέ, τα ροφήματα ετοιμάζονται ζεστά για να αναδεικνύονται οι ιδιότητές τους, όπως για παράδειγμα το άρωμα και η γεύση του καφέ, αλλά και για να διαλύεται καλύτερα η ζάχαρη, και καταναλώνονται κρύα προσθέτοντας παγάκια.

Δοκιμάστε τη νέα πρόταση από το TASSIMO, το νέο TASSIMO JACOBS Espresso για Freddo. Πλούσια, γεμάτη γεύση, ιδανική για espresso ή cappuccino freddo, με την υπογραφή του JACOBS. Ετοιμάστε τέλειο freddo, όπως στα καλά καφέ, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού!

Αλλά και για εσάς που αναζητάτε την ποικιλία των παγωμένων ροφημάτων, τα ice t-discs από το TASSIMO σας δίνουν τη δυνατότητα να ετοιμάσετε απολαυστικό JACOBS iced cappuccino, παγωμένη σοκολάτα Lacta ή Cadbury αλλά και δροσιστικό ice-tea Twinings!

Ετοιμάστε κι εσείς και απολαύστε παγωμένα ροφήματα όπως στα καλά καφέ, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού, μόνο από το TASSIMO!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.