XBLOG logo @2x

Ταϊβανέζος σταρ αναστάτωσε το κινεζικό Twitter με τις φωτογραφίες του «iPhone 5»!

Φρενίτιδα επικράτησε στην Ασία και την κινεζική έκδοση του Twitter, που ονομάζεται Weibo, όταν ένας Ταϊβανέζος σταρ συγκέντρωσε πάνω από 100.000 (!) comments και repost στο λογαριασμό του για ένα post με φωτογραφίες ενός «υποτιθέμενου» ιPhone 5.

Ο Jimmy Lin είναι διάσημος στην Ασία ως ηθοποιός, τραγουδιστής και… οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ο πολυτάλαντος νεαρός τάραξε τους 13,5 εκατομμύρια followers του, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι απεικονίζουν την πολυαναμενόμενη συσκευή της Apple.

«Σήμερα επιβεβαίωσα ότι το iPhone 5 θα διαθέτει πλάτη αλουμινίου όπως το iPad» σημειώνει ο Lin και συνεχίζει: «Αν και έχει οθόνη τεσσάρων ιντσών, είναι πιο λεπτό, αν και έχει ίδια αίσθηση στο χέρι. Η υποδοχή ακουστικών έχει, επίσης, μετακινηθεί προς τα κάτω. Όσον αφορά τον dock connector, το iPhone 5 δε χρησιμοποιεί τον 30-pin connector, αλλά έναν μικρότερο 19 ακίδων».

Το post συνοδεύεται από ένα κολάζ φωτογραφιών με το «iPhone 5», σε κάποιες από τις οποίες ο Lin κρατάει τη συσκευή.

Θεωρείται, βέβαια, σχεδόν δεδομένο ότι πρόκειται για ένα mock up που έχει κατασκευαστεί με βάση τις φήμες για το iPhone 5, καθώς στις φωτό η συσκευή φαίνεται κατασκευασμένη από φτηνά υλικά και η γραματοσειρά του λογοτύπου στην πίσω πλευρά της φαίνεται παραποιημένη.

Ακόμη κι έτσι, ο Lin φαίνεται ότι έχει προκαλέσει παροξυσμό στην Ασία, δείγμα του πόσο ενδιαφέρον υπάρχει και εκεί για την επερχόμενη κυκλοφορία του iPhone 5.

Σε κάθε περίπτωση, οι μέρες πλησιάζουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι σίγουροι ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί και στις 21 θα το έχουμε στα χέρια μας.

Για να δούμε τελικά αν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν…

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.