XBLOG logo @2x

Ταινίες: The Master, Ξενοδοχείο για Τέρατα, Το Σπίτι στο Τέλος του Δρόμου, Κάτι Σαν Έρωτας

Δείτε τι καλό μας φέρνει η νέα κινηματογραφική εβδομάδα και καλές προβολές!

The Master

Το νέο -οσκαρικών προδιαγραφών- δράμα του σκηνοθέτη του «There will be blood» είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη ταινία της εβδομάδας και ίσως από τις καλύτερες της χρονιάς που σε λίγο φεύγει. Στο σενάριο ένας βετεράνος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στρατολογείται από μια οργάνωση με το όνομα The Cause, ο χαρισματικός ιδρυτής της οποίας κηρύττει το μήνυμά του ανά την Αμερική.

Αψεγάδιαστη σκηνοθεσία για σεμινάριο από τον εξαιρετικό Paul Thomas Anderson, σενάριο που κρατάει το ενδιαφέρον και με τους δύο εξαιρετικούς πρωταγωνιστές, Joaquin Phoenix και Philip Seymour Hoffman, να δείχνουν πως θα μεταφέρουν την αναμέτρησή τους επί της οθόνης και στη βραδιά των Όσκαρ.

Η διάρκειά της ίσως κουράσει το λιγότερο μυημένο κοινό, το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει τους υπόλοιπους.

Ξενοδοχείο για Τέρατα

Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη χαρά κάθε νέο animation που απευθύνεται στα «μεγάλα παιδιά». Εδώ ο κόμης δράκουλας φτιάχνει ένα ξενοδοχείο για όλα τα τέρατα που θέλουν να μείνουν μακριά από την ενοχλητική παρουσία των ανθρώπων, την ησυχία του, ωστόσο, διαταράσσει ένας νεαρός τουρίστας, ο οποίος μάλιστα ερωτεύεται την μοναχοκόρη του.

Μαύρο χιούμορ, έξυπνοι διάλογοι, με τον Adam Sandler και τον Kevin James, στις φωνές, θα μπορούσε να τύχει και καλύτερες ώρες στις προβολές.

Το Σπίτι στο Τέλος του Δρόμου

Ταινίας τρόμου αποπειράται να εξαργυρώσει την επιτυχία της πρωταγωνίστριάς του, της νεαρή Jennifer Lawrence του Hunger Games. Όταν η νεαρή μαζί με την μητέρα της μετακομίζουν μαθαίνει ότι ο νέος της γείτονας, με τον οποίο και έρχεται κοντά, έχασε τους γονείς του σε ένα φρικτό έγκλημα, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και έκτοτε η αδερφή του αγνοείται.

Άκρως προβλέψιμο, προδίδεται ακόμη και από το τρέιλερ.

Κάτι Σαν Έρωτας

Από το φεστιβάλ των Καννών η νέα ταινία του Abbas Kiarostami παρουσιάζει την ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας και αναπτύσσει ερωτική σχέση με έναν από αυτούς.

Ταινία για ειδικό κοινό, καλή ατμόσφαιρα και υποβλητικό συναίσθημα μέχρι την κορύφωση του τέλους, όμως σίγουρα όχι από τις καλύτερες του σκηνοθέτη.

Καλή προβολή όποια ταινία κι αν επιλέξετε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.