XBLOG logo @2x

Νέες ταινίες: Lincoln, Οι Διώκτες του Εγκλήματος, Παίζοντας με την Αγάπη

Λίγες αλλά καλές οι νέες ταινίες της κινηματογραφικής εβδομάδας σας καλούν στις σκοτεινές αίθουσες για να τις απολαύσετε!

Το οσκαρικών προδιαγραφών Lincoln ξεχωρίζει αναμφισβήτητα.

Δείτε τα τρέιλερ και… καλή προβολή!

Lincoln

Η φυσιογνωμία ενός από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της αμερικανικής ιστορίας παίρνει σάρκα και οστά από τον Daniel Day-Lewis, ο οποίος πραγματοποιεί μια συγκλονιστική ερμηνεία υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Steven Spielberg. Σενάριο, σκηνοθεσία, απόδοση εποχής και γεγονότων, όλα βρίσκονται σε επίπεδο που να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό αψεγάδιαστο και φεύγει σφαίρα για τα Όσκαρ.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Abraham Lincoln ήταν ο πρόεδρος της Αμερικής, ο οποίος στα τέλη του εμφυλίου πολέμου προώθησε την κατάργηση της δουλείας, παρά την έλλειψη πλειοψηφίας και το αρνητικό κλίμα. Αυτή είναι η ιστορία του…

Οι Διώκτες του Εγκλήματος

Το πουλέν του Χόλιγουντ Ryan Gosling συναντά τον Sean Penn σε μια αστυνομική νουάρ περιπέτεια που συνδυάζει το χιούμορ με τη δράση. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι σαφώς καλύτερο αν δεν έμπλεκε στα συνήθη στερεότυπα και τα εύκολα λεκτικά κλισέ.

Θα σας κρατήσει, ωστόσο, το ενδιαφέρον, ενώ στα θετικά και η παρουσία της Emma Stone που θυμίζει κάτι από Jessica Rabbit.

Παίζοντας με την Αγάπη

Γλυκιά κωμωδία για τα λάθη που καθορίζουν τη ζωή μας και τις δεύτερες ευκαιρίες που ζητά ο καθένας.

Ο Gerard Butler επιστρέφει για να κερδίσει πίσω την πρώην σύζυγό του Jessica Biel, λίγο πριν τον γάμο της, αλλά και να χτίσει από το μηδέν τη σχέση με τον μοναχογιό του.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.