XBLOG logo @2x

Ταινίες: Jack, Ο κυνηγός των γιγάντων, Η Γεύση της Εκδίκησης, Μια καλύτερη ζωή, Hasta la Vista

Ταινίες για όλα τα γούστα σας περιμένουν τους κινηματογράφους αυτές τις μέρες.

Διαβάστε αναλυτικά για κάθε μία, δείτε τα τρέιλερ και καλές προβολές!

Jack, Ο κυνηγός των γιγάντων

Το κλασικό παραμύθι «Ο Τζακ και η φασολιά» γίνεται μια φαντασμαγορική περιπέτεια στα χέρια του  Bryan Singer. Τερατόμορφοι γίγαντες επιτίθενται στη Γη και απαγάγουν την κόρη του βασιλιά. Ο νεαρός Τζακ αποφασίζει να ακολουθήσει τον στρατό σε μια επική μάχη. Εντυπωσιακά εφέ, 3D απεικόνιση και Ewan McGregor επιχειρούν να μας ταξιδέψουν σε μια παραμυθένια πραγματικότητα.

Η Γεύση της Εκδίκησης

Ο σκηνοθέτης του original «Το κορίτσι με το τατουάζ», Niels Arden Oplev, φτιάχνει ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ γεμάτο ένταση όσο και υπερβολές. Ένας άντρας, μέλος μιας συμμορίας της οποίας τα μέλη σκοτώνονται, εκβιάζεται από μια νεαρή γυναίκα που του ζητά να πάρει εκδίκηση για λογαριασμό της, σκοτώνοντας έναν άντρα. Colin Farrell και Noomi Rapace στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μια καλύτερη ζωή

Ο Guillaume Canet του «Αγάπα Με Αν Τολμάς» πρωταγωνιστεί σε ένα κοινωνικό δράμα για την οικονομική κρίση και το αποτύπωμα που αφήνει στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων. Υποδύεται Yann που ερωτεύεται μια νεαρή ανύπαντρη μητέρα. Όταν η επιχείρηση του χρεωκοπεί, η Nadia μεταναστεύει για να βρει δουλειά και εκείνος μένει πίσω στη Γαλλία με τον μικρό γιο της. Στο πλευρό του η πανέμορφη Leïla Bekhti.

Ξέχασέ το!

Η εργασιομανής Portia είναι υπεύθυνη ενός πανεπιστημίου για την επιλογή νέων υποψηφίων. Όταν συναντά τον διευθυντή ενός πειραματικού σχολείου που υποστηρίζει πως ένας από τους μαθητές του είναι ο γιος της τον οποίο είχε δώσει για υιοθεσία, η ζωή της αλλάζει. Συμπαθητική κωμωδία από τον Paul Weitz του «About a Boy» με τους Paul Rudd και Tina Fey.

Hasta la Vista

Ένα ξεχωριστό road trip ξεκινά όταν 3 κολλητοί με αναπηρίες αποφασίζουν να ταξιδέψουν με απώτερο σκοπό να γνωρίσουν τον έρωτα. Αστείο, τρυφερό και αισιόδοξο θα σας συγκινήσει – θυμίζοντας κάτι από «Άθικτους» – και θα σας κάνει να φύγετε από την αίθουσα με ένα πλατύ χαμόγελο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.