XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: Η Επίθεση, Περιπολία, Τα παιδιά του Πολέμου, Ακάλυπτος

Καταιγιστικές περιπέτειες, κωμωδίες, πολιτικά θρίλερ, animation, απ’ όλα έχει η νέα κινηματογραφική εβδομάδα.

Διαβάστε για κάθε μια από τις νέες ταινίες και καλή προβολή!

Η Επίθεση

Μια γυναίκα ανατινάσσεται σε μια αποστολή αυτοκτονίας στο Τελ Αβίβ, σκοτώνοντας 19 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά. Ο άραβας σύζυγός της, που αγνοούσε τη δράση της, αναζητά την κρυφή ζωή της. Ο Λιβανέζος Ziad Doueiri, επί χρόνια συνεργάτης του Quentin Tarantino, ανατέμνει τους ιστορικούς και πολιτικούς λόγους του παλαιστινιακού ζητήματος, με φόντο ένα προσωπικό συγκινητικό δράμα.

Περιπολία

Δύο συνάδελφοι και φίλοι αστυνομικοί κάνουν την περιπολία τους στις κακόφημες γειτονιές του L.A. όπου τα καρτέλ ελέγχουν τα πάντα. Το υψηλό αίσθημα καθήκοντος θα τους φέρει αντιμέτωπους με τη μαφία των ναρκωτικών. Δυνατή περιπέτεια που θυμίζει real life documentary με την κάμερα του David Ayer να ακολουθεί τους δύο πρωταγωνιστές του Jake Gyllenhaal και Michael Peña.

Τα παιδιά του Πολέμου

Η νεαρή Lore μαζί με τα μικρότερα αδέρφια της, βλέπουν τους γονείς τους, πρώην αξιωματικούς των SS να συλλαμβάνονται, μετά το τέλος του πολέμου. Βρίσκονται τώρα στην άλλη πλευρά και προσπαθούν να φτάσουν στο σπίτι της γιαγιάς. Ένας νεαρός πρόσφυγας εμφανίζεται για να τους βοηθήσει και η Lore, που έμαθε να τους μισεί και να τους φοβάται, πρέπει να αποφασίσει αν είναι ο «κακός λύκος» ή αν μπορεί να του εμπιστευτεί τις ζωές τους. Εξαιρετικό δράμα απαράμιλλης αισθητικής από την Cate Shortland με εκπληκτικές ερμηνείες από τους νεαρούς πρωταγωνιστές της.

Ακάλυπτος

Ο Πέτρος Φιλιππίδης υποδύεται τον τηλεοπτικό «Ακάλυπτο» των 90’s, στο πρόσωπο του οποίου βρίσκει σάρκα και οστά ένας τύπος Έλληνα: ολίγον «λαμόγιο», θαυμαστής του γυναικών, ψεύτης αλλά πάντα με αγαθές προθέσεις, χιουμορίστας και ψυχή της παρέας. Στο ρόλο του κολλητού του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ενώ στην κωμωδία του Χρήστου Δήμα συμμετέχουν και η Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ανδρίτσου, Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Κώστας Βουτσάς.

Σαββατοκύριακο στο Hyde Park

Το παρασκήνιο γύρω από τη συνάντηση του Roosevelt με τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα της Αγγλίας σε μια χαλαρή κωμωδία με τον αγαπημένο Bill Murray στο ρόλο του αμερικανού προέδρου, υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα για τη συγκεκριμένη ερμηνεία.

Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη

Ο Νίκος Κούνδουρος συλλαμβάνει και εκτελεί μια αλληγορία για τις σύγχρονες πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις. Ένα πλοίο με προορισμό το Ισραήλ σταματά στην Πελοπόννησο και οι ιστορίες των ετερόκλητων επιβατών του μπλέκονται με δραματικά αποτελέσματα.

Tad: Ο Χαμένος εξερευνητής 3D

Ο Tad είναι ένας οικοδόμος που ονειρεύεται να γίνει αρχαιολόγος, όταν μια τυχαία ανακάλυψη στο εργοτάξιο θα τον κάνει νέο Indiana Jones και θα τον στείλει σε μια τρελή περιπέτεια στο Περού. Διασκεδαστικό animation για όσους δεν σταματούν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Απαγωγή

Ο Nicolas Cage είναι ο μεγαλύτερος ληστής τραπεζών, όμως, συλλαμβάνεται και περνά 8 χρόνια στη φυλακή. Ο συνέταιρός του στο έγκλημα, πιστεύει πως έχει ακόμη τη λεία των 10 εκ. δολαρίων και γι’ αυτό απαγάγει την κόρη του. Περιπέτεια μαζικής παραγωγής, σίγουρα θα πετύχετε παρόμοια την Κυριακή το βράδυ στην τηλεόραση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.