XBLOG logo @2x

Προτάσεις για ταινίες σε Blu-ray: Hangover 2, Στρουμφάκια, Captain America, Η περίπτωση Λάρι Κράουν, Χάρι Πότερ, Kung Fu Panda 2

Λίγο το κρύο, λίγο η οικονομική κρίση και η συνεπακόλουθη πεσμένη διάθεση έχουν ως αποτέλεσμα να κλεινόμαστε σπίτι με το έτερον ήμισυ ή να μαζευόμαστε σε παρέες.

Και τι καλύτερο από μια καλή ταινία για να περάσετε τη βραδιά σας; Αυτές είναι οι νέες κυκλοφορίες σε Blu-ray δισκάκια και σας τις προτείνουμε όλες ανεπιφύλακτα!

Καλές προβολές!

Hangover 2

Πολυαναμενόμενο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας με το αχτύπητο τριο να ξυπνάει μετά από ένα ακόμη μεθύσι στην Μπανγκόκ. Η ταινία χρησιμοποιεί και πάλι το ίδιο εύρημα και κοπιάρει τον εαυτό της, ωστόσο, ο ξεκαρδιστικός Zach Galifianakis και μερικά ‘ανάρμοστα’ αστεία το σώζουν. Δείτε το καθώς οι φήμες και για τρίτο μέρος συνεχώς φουντώνουν.

Στρουμφάκια

Η απίστευτη εμπορική επιτυχία της ταινίας, ίσως, εξέπληξε και τους ίδιους τους δημιουργούς της. Μια ταινία για όλη την οικογένεια με τους μικρούς μπλε ήρωες να χάνονται στο  Central Park της Νέας Υόρκης στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον κακό Δρακουμέλ.

Captain America

Ο αδύναμος πλην θαραλέος στρατιώτης Steve Rogers δέχεται να γίνει πειραματόζωο προκειμένου να αποκτήσει ιδιαίτερες δυνάμεις και να βοηθήσει την πατρίδα του να αντιμετωπίσει τους ναζί και τον Red Skull. Εντυπωσιακή ταινία φαντασίας και δράσης με τον αγαπημένο ήρωα της Αμερικής, Captain America, τοποθετημένη σε σκηνικό της δεκαετίας του ’40.

Η περίπτωση Λάρι Κράουν

Όταν ο μεσήλικας Λάρι Κράουν απολύεται, αποφασίζει να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο. Εκεί συναντά απρόσμενα τον έρωτα στο πρόσωπο της καθηγήτριάς του, Julia Roberts, και ανακαλύπτει πως υπάρχουν ακόμη πολλά που δεν έχει ζήσει. Ο Tom Hanks πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και γράφει το σενάριο μαζί με τη Nia Vardalos σε αυτή τη ρομαντική κομεντί.

Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου Μέρος 2ο

Ο Χάρι Πότερ συνεχίζει να αναζητά τους κλήρους του θανάτου για να καταστρέψει τον Βολντεμορντ στο τελευταίο μέρος της δημοφιλέστερης σειράς ταινιών των τελευταίων ετών. Η παρέα του Χάρι Πότερ φτάνει στο επικό τέλος μιας περιπέτειας που κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια!

Kung Fu Panda 2

Η εξωφρενική ταινία κινουμένων σχεδίων επιστρέφει με ένα εξίσου ξεκαρδιστικό sequel! Εδώ, ο Po μπορεί να έχει κατακτήσει τις τεχνικές του kung fu από τον Shifu δεν έχει πετύχει, όμως, την εσωτερική γαλήνη. Ενώ προσπαθεί να γυρίσει στις τραυματικές εμπειρίες των παιδικών του χρόνων πρέπει μαζί με τους πιστούς συμπολεμιστές του να αντιμετωπίσουν τις διαβολικές ενέργειες ενός παγονιού! Δείτε το με τις φωνές των Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan, Gary Oldman, Lucy Liu και Dustin Hoffman.

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.