XBLOG logo @2x

Νέα tablet Vodafone Smart Tab II με οθόνη 7 και 10 ιντσών

Δύο νέα tablet παρουσίασε η Vodafone, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν ένα πλήρες πακέτο υψηλών επιδόσεων σε προσιτή τιμή. Πρόκειται για τα νέα Vodafone Smart Tab II 10” και 7”, με τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει το σερφάρισμα στο ίντερνετ απ΄όπου κι αν βρίσκεται.

Τα νέα Vodafone Smart Tab II είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone με οθόνη 7 και 10 ιντσών. Προσφέρουν υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας, είναι απλά στη χρήση τους και παρέχουν στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες απ΄όπου κι αν βρίσκονται.

Τα Smart Tab II περιλαμβάνουν:

  • Λογισμικό Android Ice Cream Sandwich 4.0
  • Περιήγηση στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi και 3G HSPA
  • Πρόσβαση σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επαφές και ημερολόγια
  • Social networks (Facebook, Twitter κλπ)
  • Google Search με φωνητικές εντολές
  • Εφαρμογή Vodafone για να ελέγχεις τα data που καταναλώνεις

Το Vodafone Smart Tab II με οθόνη 7 ιντσών είναι σχεδιασμένο για τους νέους χρήστες tablet που θέλουν να απολαύσουν τον κόσμο του mobile internet μέσα από μία εύχρηστη και φορητή συσκευή. Η οθόνη έχει ανάλυση WSVGA (1024 x 600), μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη 4GB με θύρα επέκτασης και διαθέτει λειτουργικό Android Ice Cream Sandwich 4.0.

οθόνη 10 ιντσών ανάλυσης WXGA (1280 x 800), το Vodafone Smart Tab II είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν διασκέδαση και εργασία. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz, μνήμη 16 GB, λειτουργικό Android ICS 4.0 και κομψό σχεδιασμό. Με μία προαιρετική βάση με πληκτρολόγιο, το Smart Tab II 10” μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή.

Το Vodafone Smart Tab II με οθόνη 10 ιντσών διατίθεται στην τιμή των 449 ευρώ (σκέτη συσκευή, χωρίς συμβόλαιο), ενώ το Smart Tab II με οθόνη 7 ιντσών διατίθεται στην τιμή των 229 ευρώ.

Οι τιμές αυτές μπορούν να μειωθούν αρκετά σε περίπτωση που αγοράσετε το tablet και κάνετε νέα σύνδεση στα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.