XBLOG logo @2x

Τα πήραν στο κρανίο οι διάσημοι με το Instagram!

Τι θα κάνει η Rihanna τώρα που το Instagram θέλει να πουλάει τις φωτογραφίες χωρίς την άδεια των χρηστών του; Θα ξαναδημοσιεύσει προκλητικές φωτογραφίες της;

Με την ανακοίνωση της αλλαγής των όρων χρήσης πολλοί διάσημοι χρήστες του site δυσανασχετούν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη νέα πολιτική του Instagram, οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες του σε αυτό μπορούν να πουληθούν από το site σε τρίτους χωρίς ενημέρωση ή πληρωμή του χρήστη που τις ανέβασε.

Η απόφαση του Instagram εξόργισε τους χρήστες που δημοσιεύουν τα παράπονά τους στο Twitter. Οι διάσημοι δηλώνουν ότι θα διαγράψουν το λογαριασμό τους από το φωτογραφικό κοινωνικό δίκτυο.

Οι σταρ συνηθίζουν να δημοσιεύουν πολλές προσωπικές τους φωτογραφίες στο site και να μοιράζονται καθημερινές στιγμές.

Φυσικά δεν θέλουν μια εταιρεία να επωφελείται από τις φωτογραφίες τους και να τις πουλάει βγάζοντας κέρδος.

Η απόφαση του Instagram είναι ένα πλήγμα και για τους φαν των τραγουδιστών και των άλλων αστέρων που μέχρι σήμερα απολάμβαναν αποκλειστικές φωτογραφίες των ινδαλμάτων τους μέσω του Instagram.

Η Pink ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το Instagram και ζήτησε από τους φαν της να διαβάσουν τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Instagram είναι οι διάσημοι χρήστες του και σε περίπτωση που τους χάσει, αυτό θα είναι ένα ισχυρό πλήγμα στο site.

Το Instagram κάνει λόγο για “λάθος διατύπωση” και “χρήση λανθασμένων λέξεων” που οδήγησαν σε “παρεξήγηση” όπως έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος του site.

Περισσότερα θα ξέρουμε στις 16 Ιανουαρίου, όταν θα ανακοινωθούν επίσημα και οριστικά οι νέοι όροι χρήσης του site.

Τα tweet που έγραψαν οι σταρ για το Instagram

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.