XBLOG logo @2x

Τα πιο ευχάριστα επαγγέλματα!

Είναι πολύ σημαντικό η δουλειά που έχεις επιλέξει να κάνεις να σε ευχαριστεί! Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει το χόμπι τους επάγγελμα!

Φωτογράφος της εταιρίας “Victoria’s secret”

Το επάγγελμα των ονείρων κάθε αρσενικού! Ο Russell James, είναι ο φωτογράφος των πιο καλλίγραμμων μοντέλων που φορούν σέξι εσώρουχα. Το καλύτερο είναι ότι αυτός ο πολύ τυχερός φωτογράφος πληρώνεται πολύ καλά. Οι φωτογραφίσεις του κοστίζουν 20.000 δολάρια  την ημέρα! Οι φωτογραφίες αυτές προβάλλονται σε όλο τον κόσμο!

Το 1997 φωτογράφησε με μαγιό την Tyra Banks για το περιοδικό Sports Illustrated. Στη συνέχεια η καριέρα του απογειώθηκε αφού η creative director της Victoria’s Secret του πρότεινε να συνεργαστούν.

Δοκιμαστής μπύρας

Πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που περιμένουν πως και πώς να τελειώσουν την δουλειά τους για να χαλαρώσουν πίνοντας μπύρες! Σκεφτείτε να ήταν η δουλειά σας αυτή! Η Jennifer Glanville έκανε επάγγελμα την αγάπη της για τις μπύρες!

Η μέρα της στην Boston Beer Co., περιλαμβάνει δοκιμή πολλών διαφορετικών μπυρών. Όταν δοκιμάζει μπύρες, πρέπει να εξασφαλίζει την τέλεια ποιότητα, αλλά και να πειραματίζεται με νέες ιδέες και γεύσεις.

Αυτή είναι δουλειά!

Σχεδιαστής σανίδων σερφ

Σχεδιαστής σανίδων σερφ

Ο Ryan Harris περνά τις μέρες του στην παραλία, φτιάχνοντας και φυσικά δοκιμάζοντας τις πρώτες οικολογικές σανίδες του σερφ. Ο ίδιος λέει για τη δουλειά του: «Κάθε μέρα λερώνομαι με άμμο σαν 5χρονο παιδί και μετά πάω σπίτι, κάνω μπάνιο και συνεχίζω. Δε θα άλλαζα τη δουλειά μου για τίποτα».

Ο Harris και οι συνεργάτες του άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το Μάιο του 2011 και ήδη είναι μια επικερδής επιχείρηση. Οι τιμές των σανίδων ξεκινούν από 600 δολάρια!

Γλύπτης αγαλμάτων από LEGO

Γλύπτης αγαλμάτων από LEGO

Ο Nathan Sawaya ήταν συνέταιρος σε ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο, κερδίζοντας έναν 6ψήφιο μισθό. Παρόλα αυτά, το 2004 αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να ξεκινήσει να κατασκευάζει αγάλματα από τουβλάκια LEGO.

Σήμερα, η εταιρεία LEGO τον έχει ανακηρύξει «LEGO certified professional» και η δουλειά του εκτίθεται σε μουσεία και γκαλερί όλου του κόσμου. Παράλληλα, φτιάχνει κατά παραγγελία αγάλματα των πελατών του σε πραγματικό μέγεθος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.