XBLOG logo @2x

T-Mobile myTouch 3G: Με λειτουργικό Android v1.5

Σήμερα η T-Mobile ανακοίνωσε ένα ακόμα κινητό τηλέφωνο που θα έρχεται εφοδιασμένο με το λειτουργικό σύστημα Android. To myTouch 3G θα φοράει την έκδοση 1.5 και σε αντίθεση με το G1 δεν θα διαθέτει QWERTY πληκτρολόγιο. Από τις πρώτες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι αυτή τη φορά η T-Mobile θέλει να λανσάρει ένα πιο ωραίο και κομψό Android τηλέφωνο.

Εξωτερικά θυμίζει αρκετά το HTC Magic το οποίο κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στην χώρα μας, ωστόσο δείχνει λίγο πιο λεπτό.

Κλασικά το myTouch 3G θα διαθέτει κάμερα 3 Megapixels με λειτουργία autofocus. Στην καρδιά του τηλεφώνου συναντάμε την πλατφόρμα της Qualcomm (7201A platform) με επεξεργαστή στα 528 Mhz. Τα 192 MB RAM του τηλεφώνου σίγουρα είναι υπεραρκετά οτιδήποτε και αν θελήσετε να τρέξετε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το myTouch 3G έρχεται εφοδιασμένο με την εφαρμογή Sherpa η οποία σας βοηθάει να εντοπίζεται εστιατόρια, Cinema και άλλα σημεία ενδιαφέροντος με την βοήθεια του GPS.

Το myTouch 3G θα κάνει την εμφάνιση του σε τρία χρώματα ( άσπρο, κόκκινο, μαύρο) ενώ η προπαραγγελίες αρχίζουν στις 8 Ιουλίου, εννοείται όχι για Ελλάδα αλλά για Αμερική.

Η τιμή  του ανέρχεται στα 199 δολάρια με δύο χρόνια συμβόλαιο.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.