XBLOG logo @2x

Συνεργασία ΟΤΕ – HP για το Cloud

Ο ΟΤΕ επεκτείνει την συνεργασία του στον τομέα των λύσεων Cloud, με τη Hewlett – Packard και γίνεται HP Cloud Agile Partner.

Έχοντας αναλάβει την υλοποίηση μεγάλων έργων, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών λύσεων και υπηρεσιών cloud, ο ΟΤΕ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Business Partners της HP στην Ελλάδα σε ολόκληρο το φάσμα προϊόντων και λύσεων της HP (Enterprise Systems & Personal Systems). Ως HP Cloud Agile Partner, ο ΟΤΕ θα συνεργαστεί στενά με την ΗΡ ώστε να αναπτύξει και να εμπλουτίσει περαιτέρω τις προσφερόμενες υπηρεσίες και λύσεις στους τομείς Infrastructure-as-a-Service, Software-as-a-Service και Managed Private Cloud.

Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ θα προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών, ώστε να έρθει ακόμη πιο κοντά στα τμήματα πληροφορικής επιχειρήσεων και οργανισμών.

Με ισχυρό τεχνολογικό υπόβαθρο, εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών cloud, καθώς και την ασφάλεια και αξιοπιστία ενός παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, ο ΟΤΕ διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να προσφέρει στους εταιρικούς του πελάτες ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων λύσεων cloud.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.