XBLOG logo @2x

Συνεργασία ΚΑΕ Παναθηναϊκός – Sony Ericsson και ένα Xperia Arc S για τον Διαμαντίδη και την παρέα του (Δείτε Video!)

Τη συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 ανακοίνωσαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Sony Ericsson σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, το τεχνικό επιτελείο αλλά και όλοι παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκούς, που παρέλαβαν από ένα Sony Ericsson Xperia Arc S από τον Γιάννη Γκίκα, Head of ΜU South East Europe & Mediterranean της Sony Ericsson.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι διαχρονικά η μεγαλύτερη δύναμη του μπάσκετ στην Ελλάδα και μια εκ των κορυφαίων ομάδων όλων των εποχών στην Ευρώπη, με μια εντυπωσιακή τροπαιοθήκη που περιλαμβάνει 32 Πρωταθλήματα και 12 Κύπελλα Ελλάδος, 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Τώρα οι παίκτες του τριφυλλιού θα ζουν τις εμπειρίες αυτές μαζί με τα Xperia smartphones που θα δίνουν το παρόν σε κάθε αγώνα της ομάδας στην Ελλάδα και την Ευρώπη στηρίζοντας τους παίκτες του «εξάστερου» στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν ακόμη ψηλότερες κορυφές!

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης και το ανανεωμένο Xperia VIP lounge του ΟΑΚΑ, ένας χώρος όπου οι επισκέπτες του θα μπορούν να διασκεδάζουν και να ανακαλύπτουν τις δυνατότητες των νέων Xperia smartphones της Sony Ericsson.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.