XBLOG logo @2x

Συνέντευξη Ευάγγελου Βενιζέλου στον Σταύρο Θεοδωράκη [Εκλογές 2012 Video]

Ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου η Google Ελλάδας σε συνεργασία με το Protagon.gr ξεκίνησε τη λειτουργία ενός καναλιού στο YouTube ειδικά για τις εκλογές, όπου θα ανεβαίνουν συνεντεύξεις, debates υποψηφίων και βίντεο με ρεπορτάζ για τις εκλογές. Το περιεχόμενο σε αυτό το YouTube channel το παρέχει το Protagon.gr του Σταύρου Θεοδωράκη.

Σήμερα ανέβηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη και αποκάλυψε ότι προωθείται λύση για τους ιδιώτες ομολογιούχους του Ελληνικού δημοσίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να πιστεύω ότι αφού έχει ολοκληρωθεί το PSI, θα το ξαναθέσει η επόμενη κυβέρνηση, και στο Eurogroup και στη Σύνοδο Κορυφής. Έχουμε έτοιμο το σχέδιο. Να σας πω κάτι πολύ απλό: 300 εκατομμύρια χρειάζονται για να αποζημιωθούν αυτοί που έχουν ομόλογα έως 100 χιλιάδες. Είναι τα ποσά πολύ μικρά. Το θέμα είναι νομικό. Αλλά δε θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση αυτή τη στιγμή. Βλάπτει η συζήτηση αυτή, τους ανθρώπους».

Κλασικά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Φώτη Κουβέλη, ενώ επέμεινε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Δείτε την συνέντευξη!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.