XBLOG logo @2x

Συνέδριο «Παιδική Ηλικία» με θέμα και τον διαδικτυακό εκφοβισμό

Το Εργαστήριο Κοινωνικών Επιστημών του ΠΤΔΕ, υπό την αιγίδα του Κέντρου Έρευνας Επιστήμης και Εκπαίδευσης (ΚΕ.ΕΠ.ΕΚ.) και σε συνεργασία με άλλους φορείς, διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Παιδική Ηλικία: Κοινωνιολογικές, Πολιτισμικές, Ιστορικές και Παιδαγωγικές Διαστάσεις», από την Πέμπτη 11 έως την Κυριακή 14 Απριλίου.

Ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, παιδαγωγοί, γλωσσολόγοι, ιστορικοί, καθηγητές φυσικών επιστημών αλλά και συγγραφείς παιδικών βιβλίων και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, παρουσιάζουν έρευνες και μελέτες γύρω από συγκεκριμένα ζητήματα που άπτονται της παιδικής ηλικίας.

Η ενδοσχολική βία και το cyber-bullying (διαδικτυακός εκφοβισμός), η νεανική εγκληματικότητα, οι μαθησιακές δυσκολίες, η πολυπολιτισμικότητα, η μετάβαση του παιδιού από την μια εκπαιδευτική βαθμίδα στην άλλη, η αξία της λογοτεχνίας και του παιχνιδιού αποτελούν μερικά μόνο από τα θέματα των διαλέξεων και των workshops που θα λάβουν χώρα.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα  χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Πληροφορίες

  • Τόπος διεξαγωγής Συνεδρίου: Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρασλή 4 (Σταθμός Μετρό Ευαγγελισμός)
  • Πέμπτη 11/4: 16.00 – 20.30
  • Παρασκευή 12/4: 9.00 – 20.45
  • Σάββατο 13/4: 9.00 – 20.30
  • Κυριακή 14/4: 9.00 – 15.30

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.