XBLOG logo @2x

Η νέα Symantec Control Compliance Suite βοηθά τις επιχειρήσεις στην ευέλικτη μετάβαση διαδικασιών ΙΤ

Η Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC), η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, ανακοίνωσε την επόμενη έκδοση της Symantec Control Compliance Suite, της enterprise λύσης για IT governance, risk και compliance. Η Symantec Control Compliance Suite προσφέρει νέες δυνατότητες στους τομείς του ΙΤ και της ασφαλείας αφού δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουν ευέλικτες επιχειρηματικές διαδικασίες, ενώ παράλληλα εξακολουθούν να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς. Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες υιοθετούν ευέλικτες πρακτικές για να συμβαδίζουν με το γρήγορο ρυθμό της καινοτομίας και των αλλαγών, η ευέλικτη συμμόρφωση αποτελεί ένα κρίσιμο μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης.

Η Symantec Control Compliance Suite (CCS) είναι μια λύση συμμόρφωσης και αξιολόγησης της ασφάλειας που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτελούν αξιολογήσεις ασφάλειας και συμμόρφωσης με το περιβάλλον τους (δημόσιο, ιδιωτικό και φυσικό) σε servers, endpoints και κρίσιμες υποδομές δικτύων. Χρησιμοποιώντας τη Symantec CCS, οι οργανισμοί μπορούν να δημιουργήσουν εκθέσεις σχετικά με τη στάση της συμμόρφωσής τους σε σχέση με τις βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας αλλά και βασικές οδηγίες όπως οργανισμών και προτύπων όπως το Payment Card Industry, το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης, το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας και πολλοί άλλοι.

«Η τελευταία έκδοση της Symantec CCS επιτρέπει σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να αλλάξουν το παιχνίδι μετατρέποντας τη συμμόρφωση από κόστος σε παράγοντα διαφοροποίησης και καταλύτη κάθε ευέλικτης επιχείρηση», δήλωσε ο Vishal Gupta, VP του τμήματος διαχείρισης και συμμόρφωσης, της Symantec. «Οι καινοτόμες δυνατότητες όπως το scripting και η αυτοματοποίηση του Command Line Interface θα επιτρέψουν στους πελάτες και τους συνεργάτες μας να ανοίξουν και να επεκτείνουν την πλατφόρμα CCS, τόσο για την ασφάλειά τους όσο και για τις λειτουργικές τους ανάγκες.”

Με τη νέα Symantec Control Compliance Suite, οι εταιρείες μπορούν να υιοθετήσουν ευέλικτες μεθοδολογίες συμμόρφωσης στις καθημερινές τους λειτουργίες για να αυξήσουν την αξιοπιστία τους στις διαδικασίες προετοιμασίας και αποκατάστασης.

Στις βασικές νέες δυνατότητες περιλαμβάνονται:

  • Η επιλογή Command Line Interface επιτρέπει τους χρήστες να εκτελούν μικρής κλίμακας εργασίες αξιολόγησης της συμμόρφωσης. Η νέα αυτή δυνατότητα επιτρέπει στις επιχειρήσεις και στους οργανισμούς να τρέχουν αυτόματα scans στην CCS, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο, να εξάγουν αποτελέσματα κα να διασφαλίζουν ότι η σωστή επιδιόρθωση σε ένα επισημασμένο γεγονός έχει υλοποιηθεί επιτυχώς.
  • Η δυνατότητα προσαρμοσμένου scripting επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν προσαρμοσμένα πρότυπα και benchmarks αναφοράς τα οποία ταιριάζουν καλύτερα στις υπάρχουσες υποστηριζόμενες πλατφόρμες του οργανισμού, αλλά και να επεκταθούν σε νέες μη-υποστηριζόμενες πλατφόρμες.
  • Υποστήριξη για την αξιολόγηση ασφαλούς διαμόρφωσης των Cisco routers και switches για τις δυνατότητες σάρωσης πρόσθετων δικτυακών στρωμάτων.
  • Integration με τον Cyber Ark Application Identity Manager, που απλοποιεί τη διαχείριση των διαπιστευτηρίων στο CCS για την πραγματοποίηση των εξουσιοδοτημένων scans.

Διαθεσιμότητα
Το Symantec Control Compliance Suite είναι άμεσα διαθέσιμο παγκοσμίως.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.