XBLOG logo @2x

iStorm και Golden-i, Συγχωνεύονται υπό το κοινό όνομα iStorm

Τη συγχώνευση των καταστημάτων τους από την 1η Ιανουαρίου 2014 ανακοίνωσαν πριν από λίγο η Ace-Hellas, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Golden-i, και η iStorm, θυγατρική της Quest Holdings ΑΕ και ιδιοκτήτρια των ομόνυμων καταστημάτων.

Τα καταστήματα από το νέο έτος θα λειτουργούν υπό το κοινό όνομα iStorm.

Ο στόχος της συγχώνευσης είναι η δημιουργία μίας ενιαίας αλυσίδας λιανικής πώλησης προϊόντων Apple στην Ελλάδα που θα διαθέτει κοινή οργάνωση και διαχείριση, με στόχο την πρώθηση και ανάπτυξη του brand της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο.

Συνολικά θα λειτουργούν πέντε καταστήματα με το όνομα iStorm από τις αρχές του 2014, από τα οποία τα τρία βρίσκονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι και στο εμπορικό κέντρο River West στον Κηφισό δίπλα στην IKEA, και δύο καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο κέντρο στην οδό Τσιμισκή 43.

Οι δύο εταιρίες υλοποιούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο σχήμα, για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.