XBLOG logo @2x

Sunshine


Γενικά, όπως έχω ξαναγράψει στο blog μου, με ταινίες δεν ασχολούμαι πολύ (σχεδόν καθόλου θα έλεγα) και στον κινηματογράφο πηγαίνω σπάνια, το πολύ 5 φορές το χρόνο.. Ανήκω στους αντι-σινεφίλ!

Όμως με τη νέα ταινία Sunhine που παίζεται από χθες στις κινηματογραφικές αίθουσες δε θα μπορούσα να μην ασχοληθώ. Μόνο και μόνο όλο αυτό που έγινε με το περιβόητο blog που έλεγε ότι ο ήλιος θα σβήσει και το υποστήριζε με διάφορες θεωρίες κλπ μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όταν δε πρωτοείδα εκείνο το blog και μη γνωρίζοντας για αυτή την ταινία, μου φάνηκε πολύ περίεργο, έλεγα “μα τι λέει αυτός”; Και μετά, βέβαια, η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους.. Το darkdays.gr ήταν μία νέα μορφή “blog marketing” την οποία βρήκα αρκετά πρωτότυπη, μαζί με την κίνηση της Toyota με το Auris Blog.

Sunshine υπόθεση
Βρισκόμαστε στο έτος 2057. Ο ήλιος πεθαίνει και μαζί του πεθαίνει και η ανθρώπινη ζωή. Μοναδική και τελευταία ελπίδα αποτελεί ένα πλήρωμα οκτώ ανδρών και γυναικών. Η ομάδα ταξιδεύει στον Ήλιο έχοντας μαζί της ένα μηχάνημα που θα εμφυσήσει και πάλι ζωή στον εξασθενισμένο αστέρα. Στα βάθη του διαστήματος και χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με τη Γη, με την αποστολή να εξελίσσεται, οι ήρωες θα πρέπει να παλέψουν όχι μόνο για τη ζωή τους και το μέλλον της Γης, αλλά, το σημαντικότερο, για την πνευματική τους ακεραιότητα.

Πρωταγωνιστούν: Κίλιαν Μέρφι, Κρις Έβανς, Ρόουζ Μπερν, Μισέλ Γεό, Χιρογιούκι Σανάντα, Κλιφ Κέρτις, Τρόι Γκάριτι

Σκηνοθετεί o Ντάνι Μπόιλ.

Αν πάτε και τη δείτε (εγώ δε ξέρω αν θα τη δω αυτές τις μέρες) αφήστε κάνα comment με τις εντυπώσεις σας 🙂

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.