XBLOG logo @2x

Sundelicious Party απόψε στο T-PALACE με τους Soulreel

Τα άλογα της Moooi και τα Baccarat ολόμαυρα κρύσταλλα, τα χρυσά πιστόλια του Philip Stark, η κορώνα του Δημήτρη Αντωνίτση, το tattoo που χτύπησε στον τοίχο ο Scott Campbell… στο πιο space bar της Αθήνας!

Οι Trend Setters, η premium μουσική, τα μοναδικά cocktails και η στιλάτη διάθεση ως κύρια συστατικά της Delicious συνταγής! So create your Sunday… and feel like Sundelicious!

Κάθε Κυριακή με τον Γρηγόρη Σαμουρκάσογλου να προσκαλεί Special Guests!

Στο αποψινό “Sundelicious”, που ξεκινάει στις 8:00 το βράδυ, θα παίξουν μουσική οι Soulreel.

Η παρουσία των Soulreel στο ραδιόφωνο του Best Radio και συγκεκριμένα στην εκπομπή Guest DJs Zone, τους ενέπνευσε στο να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και worldwide (Net Radios), οι οποίοι πλέον μεταδίδουν τα set τους σε εβδομαδιαία βάση.

Τον Νοέμβριο του 2006 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους συλλογή με τίτλο “Delicious House Cartel”, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα συλλογή “Feel the Soulful Essence“.

Έτσι, με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων του project “House Cartel”, οι Soulreel προσγειώνονται στα deck του T–Palace για να γιορτάσουν με μία full prospects of house music atmosphere βραδιά.

T Palace Lounge Bar Restaurant
Classical King George Palace
Βας. Γεωργίου Α’ 3, Σύνταγμα
Τηλ: 210 32 58 970
www.kinggeorgepalace.com

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.