XBLOG logo @2x

Stranger Things: 3 νέα στοιχεία για την δεύτερη σεζόν

Η πολυ-αναμενόμενη δεύτερη season του Stranger Things έχει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο στο Netflix και ο Σερίφης Τζιμ Χόπερ του Χόκινς, μιλώντας στο Fan2Sea Comic Con, αποκάλυψε τρία νέα στοιχεία για αυτήν.

Σημείωση: οι παρακάτω πληροφορίες δεν περιλαμβάνουν spoilers, αλλά καλό θα ήταν να έχετε τελειώσει με την 1η σεζόν πριν τις διαβάσετε.

  1. Ο Σον Αστιν, που θα τον έχετε γνωρίσει σαν “Σαμ” στο Lord of the Rings, θα προστεθεί στο καστ της σειράς και θα υποδύεται έναν παλιό συμμαθητή του Τζιμ Χόπερ και της Τζόις, ο οποίος θα κλέψει την καρδία της Τζόις (η μητέρα του Γουίλ). Στην αρχή της 2ης season θα τους δούμε σαν ζευγάρι.
  2. Τα γεγονότα του δεύτερου κύκλου διαδραματίζονται έναν χρόνο μετά το τέλος του πρώτου. Θα δούμε ότι στη πόλη μερικοί γνωρίζουν για τα παράξενα πράγματα που συνέβησαν, όμως κάποιοι δεν έχουν ιδέα και θα προκληθούν διαμάχες μεταξύ τους.
  3. Τέλος, στη δεύτερη σεζόν οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να δικαιώσουν την μνήμη της Μπαρμπ. Θυμίζουμε πως ήταν η κολλητή της Νάνσι και πέθανε με τραγικό τρόπο στο Upside Down. Η αλήθεια είναι ότι λίγοι νοιάστηκαν για αυτήν επειδή εμφανίστηκε λίγο και δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο σερίφης διατηρεί μια “υπερφυσική” σχέση με την Eleven και θα προστεθούν δύο νέοι χαρακτήρες στη νέα σεζόν. Η Μαξ (Σέιντι Σινκ) είναι ένα αγοροκόριτσο που ταλαιπωρείται από την τεταμένη σχέση της με τον ετεροθαλή αδελφό της, τον Μπίλι. Είναι “σκληρό καρύδι“ και καχύποπτη. Ο δεύτερος χαρακτήρας είναι ο 17χρονος Μπίλι (Ντέικερ Μοντγκόμερι). Ο Μπίλι είναι το κλασικό «κακό παιδί» του σχολείου που οδηγεί αμάξι (μια μαύρη Καμάρο), “κλέβει” τα κορίτσια των άλλων και συχνάζει σε πάρτι και γυμναστήρια. Θα φτάσει στη πόλη περικυκλωμένος από τις φήμες ότι στο προηγούμενο σχολείο του είχε σκοτώσει κάποιον.

Ο Αυστραλός Ντέικερ Μοντγκόμερι είναι γνωστός ηθοποιός επειδή υποδύεται τον Red Ranger στους «Power Rangers» του 2017.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.