XBLOG logo @2x

StartUp Day, Event για Nέους Eπιχειρηματίες

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το StartUp Day στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, ένα πρωτότυπο ετήσιο event, το οποίο συνδυάζεται και με ένα Web TV site. Πρόκειται για μία μοναδική συνάντηση μεταξύ νέων επιχειρηματιών, που αναζητούν χρήματα για την επιχείρησή τους, και επενδυτών, που θέλουν να επενδύσουν σε καινοτόμες επιχειρήσεις!

Το κλειστό αυτό event θα γίνεται ετησίως στο ξενοδοχείο Hilton, αλλά όλες οι πληροφορίες, οι παρουσιάσεις και τα βίντεο των συναντήσεων θα υπάρχουν στο Web TV site startupday.gr.

Δεκαπέντε νέοι επιχειρηματίες (startups κάθε κατηγορίας, offline & online) θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους και την οικονομική απαίτησή τους, σε επιλεγμένη επιτροπή επενδυτών και ενεργών επιχειρηματιών, για μισή ώρα ο καθένας σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Hilton, με σκοπό την επί τόπου δέσμευσή τους σε επένδυση!

Η επιτροπή επενδυτών (ενεργοί επιχειρηματίες και παράλληλα επενδυτές), από διαφορετικές αγορές, θα αξιολογεί βάσει εμπειρίας τις παρουσιάσεις/ιδέες και αν υπάρχει ενδιαφέρον θα δεσμεύεται επί τόπου σε κάποιας μορφής επένδυση, διεκδικώντας παράλληλα και αντίστοιχη συμμετοχή στην επιχείρηση που παρουσιάστηκε!

Το γεγονός θα βιντεοσκοπηθεί και θα παρουσιαστεί υπό την μορφή web επεισοδίων στο startupday.gr.

Ο εμπνευστής και ιδρυτής του StartUp Day, Αποστόλης Αϊβαλής, δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να βοηθήσουμε νέες ιδέες και επιχειρηματίες να έρθουν σε επαφή με την γνώση, αλλά και τα απαραίτητα κεφάλαια. Το StartUp Day δημιουργήθηκε με πολλή προσπάθεια ακριβώς για αυτόν τον σκοπό. Κρίνοντας από την μεγάλη ανταπόκριση των πρώτων ημερών τόσο απο χορηγούς όσο και απο επενδυτές και startups, το καταφέραμε ήδη»!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.