XBLOG logo @2x

Star Wars: The Last Jedi ονομάζεται το πολυ-αναμενόμενο επεισόδιο VIII

Ο Mark Hamill υποδύεται τον Luke Skywalker στο Star Wars The Force Awakens

Μέχρι και τώρα, αναφερόμασταν στη νέα ταινία του Star Wars ως Episode VIII (επεισόδιο 8). Αυτό σήμερα αλλάζει. Η Lucasfilm ανακοίνωσε ότι ο τίτλος της ταινίας είναι Star Wars: The Last Jedi.


Σκηνοθετημένη από τον Rian Johnson, η ταινία λέγεται ότι θα συνεχιστεί από την τελευταία σκηνή του The Force Awakens, όταν η Rey (Daisy Ridley) αντικρίζει για πρώτη φορά τον τελευταίο Jedi, Luke Skywalker (Mark Hamill), και του επιστρέφει το χαμένο φωτόσπαθό του.

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε την πλοκή του Star Wars: The Last Jedi. Αν και έχουν βγει διάφορες θεωρίες, το μόνο που έχει γίνει γνωστό από τον σκηνοθέτη είναι ότι θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον ο Luke και θα μάθουμε την ιστορία της Rey και του Finn.

Σύμφωνα με την ιστορία που αποκαλύφθηκε στο Star Wars: The Force Awakens, ο Luke πέρασε πολλά χρόνια μετά την νίκη των Επαναστατών προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα νέο τάγμα Jedi. Ένας από τους μαθητές του ήταν ο γιος του Han Solo και της Leia Organa, ο οποίος πήγε στη Σκοτεινή Πλευρά και έσφαξε όλους τους νεαρούς Jedi και άλλαξε το όνομά του σε Kylo Ren. Έπειτα ο Skywalker κρύφτηκε σε έναν ακατοίκητο πλανήτη.

Το Star Wars: The Last Jedi έχει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου. Παραγωγοί είναι οι Kathleen Kennedy και Ram Bergman και οι J.J. Abrams, Jason McGatlin και Tom Karnowski έχουν ρόλους εκτελεστικού παραγωγού.

Star Wars: The Last Jedi

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.