XBLOG logo @2x

Star Wars: Episode VIII: Διέρρευσε ο επίσημος τίτλος;

Με το Star Wars: Episode VIII να “βγαίνει” στους κινηματογράφους σε περίπου ενάμιση χρόνο, πολλές φήμες και spoilers κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Βεβαίως πολλά από αυτά που ακούμε είναι ψεύτικες ιστορίες και δεν ισχύουν. Και τώρα κυκλοφορεί μια νέα φήμη: ο επίσημος τίτλος της ταινίας.

Πριν λίγες μέρες, ένας δημοσίευσε στο Reddit ένα βίντεο που υποτίθεται δείχνει ένα poster της επερχόμενης ταινίας για το συνέδριο Celebration Europe στο Λονδίνο. Ο τίτλος όπως φαίνεται σε αυτό είναι «Fall of the Resistance» (Η Πτώση της Αντίστασης). Φυσικά δεν άργησε να διαδοθεί στο Internet και πολλοί ενθουσιάστηκαν.

Στιγμιότυπο από το βίντεο
Στιγμιότυπο από το βίντεο

Ισχύει όμως αυτή η διαρροή; Πιθανότατα όχι. Καταρχάς το poster φαίνεται προχειροφτιαγμένο με το ίδιο “σετ” αστεριών να εμφανίζεται συνεχώς σαν pattern. Αντιθέτως, το αντίστοιχο poster του The Force Awakens έχει πολλά περισσότερα αστέρια και λεπτομέρειες.

Επιπλέον, το συνέδριο Celebration Europe θα πραγματοποιηθεί στις 15 με 17 Ιουλίου. Δεν υπάρχει περίπτωση να στήνουν τα πράγματα σχεδόν δύο μήνες πριν, και μάλιστα να έχουν εκτεθειμένο το poster για την πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2018.

Τέλος, ο Pablo Hidalgo που δουλεύει στη Lucasfilm και στο Star Wars δήλωσε στο Twitter «όσο πιστεύετε σε ό,τι βλέπετε, ο κόσμος θα δημιουργεί περισσότερα ψεύτικα spoilers.»

Ο Hidalgo δεν ήταν ξεκάθαρος άμα ισχύει ή όχι η διαρροή οπότε πρέπει εσείς να αποφασίσετε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.