XBLOG logo @2x

Star Wars: Episode VIII: Διέρρευσε αποκαλυπτικό σενάριο που εξηγεί την αρχή των Jedi

Ο Mark Hamill υποδύεται τον Luke Skywalker στο Star Wars The Force Awakens

Ένα υποτιθέμενο σενάριο από το επερχόμενο «Star Wars: Episode VIII» διέρρευσε στο Διαδίκτυο το οποίο εξηγεί πως ξεκίνησαν οι Jedi και ποιοι είναι οι γονείς της Rey! Όπως δηλώνει το ComicBookMovie, το site που δημοσίευσε την διαρροή, το σενάριο το έστειλε ένας ‘leakster’ που αυτοαποκαλείται Stormtrooper Larry και παλιότερα είχε διαρρεύσει φωτογραφίες από τα σκηνικά της ταινίας. Είναι όντως αληθινό; Εσείς θα το κρίνετε.

Η σκηνή που αποκαλύφθηκε έχει τίτλο «μια συζήτηση μεταξύ Rey, Luke και Yoda» και είναι ένα όραμα για να μάθει η Rey την ιστορία των Jedi, αλλά και το ποιοι είναι οι γονείς της. Στην αρχή, ο Luke λέει ότι η Rey έχει να κάνει μια επιλογή, και αν την κάνει, τότε της αξίζει να μάθει την αλήθεια. Μαζί με τον Yoda, ξεκινάνε το όραμα αγγίζοντας η Rey το χέρι του Luke (όπως έγινε όταν άγγιζε το φωτόσπαθό του στην ταινία «The Force Awakens»).

Το υποτιθέμενο σενάριο που διέρρευσε, στα Αγγλικά
Το υποτιθέμενο σενάριο που διέρρευσε, στα Αγγλικά

Ο Luke δείχνει στην Rey δύο νεαρά παιδιά που εξερευνούν έναν πλανήτη μαζί με τους γονείς τους. «Το αγόρι παρατήρησε ότι είχε μεγαλύτερη δύναμη και διαίσθηση όταν ήταν κοντά στο δέντρο,» γράφουν στο υποτιθέμενο σενάριο. «Το κορίτσι παρατήρησε ότι ήταν πιο συγκεντρωμένος, και παράλληλα πιο θυμωμένος.»

«Με τα χρόνια, συνέχεια γύριζαν στο δέντρο κρύβοντας τα μυστικά τους από τους γονείς τους. Ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να ελέγχουν απλά πράγματα γύρω τους, και με την πάροδο του χρόνου αποκτούσαν μεγαλύτερη εμπειρία στην μάχη.»

Όμως μια μέρα τα παιδιά είχαν μια διαφωνία και το αγόρι σκότωσε το κορίτσι. Γεμάτος με ενοχή, παρατήρησε ότι μπορούσε να την νιώσει. «Άγγιζε το δέντρο και μεταμορφώθηκε,» λένε στην Rey. «Γεμάτος θυμό και οργή που τον έφεραν στον πλανήτη σκότωσε τους γονείς του και έφυγε από τον πλανήτη.»

Το κορίτσι τότε ανακάλυψε ότι ήταν δεμένο με το δέντρο και όταν το άγγιξε μεταμορφώθηκε και αυτή. Μάρτυρες είδαν τα πάντα, και το Τάγμα των Jedi γεννήθηκε. Το κορίτσι εξήγησε στον άλλο Jedi πως η Δύναμη μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για καλό και για κακό, και του είπε ότι κάποια μέρα θα γυρίσει, αλλά θα είναι είτε αγόρι είτε κορίτσι. Όπως και να χει, θα πρέπει να τον/την βρουν και τον/την εκπαιδεύσουν.

Το Τάγμα των Jedi πέρασε χιλιετές ψάχνοντας αυτό το άτομο με μυστικότητα, τον εκλεκτό («The One»), μαθαίνοντας σε εκατομμύρια παιδιά την Δύναμη. Κανείς δεν ήταν ο εκλεκτός, ούτε ακόμα και ο Darth Vader. Οι Sith νόμιζαν ότι αυτός ήταν ο εκλεκτός, και τον έβαλαν να σκοτώσει όλους τους Jedi στον Πόλεμο των Κλόνων.

Μετά το όραμα αυτό, ο Luke και ο Yoda δείχνουν στην Rey τους γονείς της, και δεν είναι ο Luke. Προφανώς κάποιος αναγνώρισε ότι η Δύναμη ήταν ισχυρή μέσα της και ειδοποίησε να ξεκινήσει η εκπαίδευσή της. Ωστόσο ποτέ δεν έφτασε στον προορισμό της, «και τα υπόλοιπα τα ξέρεις,» της λέει.

Η Rey συνειδητοποιεί ότι είναι πιο δυνατή όταν περιβάλλεται από τα δέντρα, και λέει ότι νιώθει πόνο και θάνατο. Δεν είναι ξεκάθαρο τί πρέπει να διαλέξει, αλλά πρέπει να έχει αποφασίσει μέχρι την δύση του ήλιου.

Το μέρος όπου ζει ο Luke Skywalker, σύμφωνα με τις φήμες
Το μέρος όπου ζει ο Luke Skywalker, σύμφωνα με τις φήμες

Ο Luke ίσως ζει στον πλανήτη που όλα ξεκίνησαν, τον Ach-To. Μια παλιότερη διαρροή δείχνει ένα τεράστιο δέντρο στο Ach-To, και τώρα φαίνεται ότι όλα δένουν με το σενάριο που μόλις διαβάσαμε – αν φυσικά ισχύει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.