XBLOG logo @2x

Το πρώτο trailer του Star Trek: Discovery είναι γεμάτο δράση και CGI

Το κανάλι CBS έβγαλε επιτέλους το πρώτο trailer για τη πολυ-αναμενόμενη τηλεοπτική σειρά Star Trek: Discovery, δείχνοντας νέους χαρακτήρες, διαστημόπλοια και αρκετή δράση.

Η ιστορία διαδραματίζεται μία δεκαετία πριν ο Καπετάνιος Kirk και ο Spock αναλάβουν το Enterprise. Το trailer ξεκινάει με την Michelle Yeoh ως την Καπετάνιο Philippa Georgiou και την Sonequa Martin-Green ως την Αξιωματικό Michael Burnham σε έναν έρημο πλανήτη. Εκεί, η Georgiou λέει στη Burnham ότι είναι έτοιμη για τη πρώτη της αποστολή. Από το trailer δεν λείπουν οι Klingons και η Ομοσπονδία.

Το CBS ανακοίνωσε το Star Trek: Discovery το 2015 και έδειξε το πρώτο teaser κατά τη διάρκεια της περσινής Comic-Con στο San Diego. Από τότε η σειρά αναβάλλεται συνεχώς και συναντάει διάφορα προβλήματα (για παράδειγμα πέρσι παραιτήθηκε ο διευθυντής παραγωγής λόγω υψηλού φόρτου εργασίας). Με το νέο trailer η σειρά φαίνεται ότι τα πηγαίνει καλά τώρα και λογικά θα προβληθεί αργότερα αυτό το έτος, όπως είχαν πει. Συνολικά η season θα έχει 15 επεισόδια (αρχικά έλεγαν 13 αλλά το αύξησαν) και αυτή τη στιγμή γυρίζεται το 6ο. Ακόμη, το ίδιο κανάλι ανακοίνωσε τη συνοδευτική σειρά Talking Trek όπου θα μιλάνε για τις τελευταίες εξελίσσεις στα νέα επεισόδια.

Δυστυχώς το trailer δεν αποκαλύπτει ποια μέρα έχει το Star Trek: Discovery πρεμιέρα – γράφει απλά “αυτό το φθινόπωρο.”

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.