XBLOG logo @2x

Star Trek Beyond: Δείτε το Enterprise να καταστρέφεται στο νέο trailer

Αυτό το καλοκαίρι θα δούμε άλλη μια ιστορία του Captain Kirk και του αγαπημένου μας πληρώματος του Enterprise στη νέα ταινία Star Trek Beyond. Αν και είχαμε δει το trailer της ταινίας τον περασμένο Δεκέμβριο, τώρα η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer της ταινίας σε ένα σπέσιαλ event για τους fan στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Paramount Pictures και τη Skydance Productions, στο Star Trek Beyond επιστρέφουν οι Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin και John Cho, μαζί με τους νέους ρόλους των Idris Elba, Sofia Boutella και Joe Taslim. Ο J.J. Abrams, ο σκηνοθέτης των δύο προηγούμενων Star Trek ταινιών, σε αυτή την ταινία είναι ο παραγωγός. Ο Lin σκηνοθετεί την ταινία και οι Simon Pegg και Doug Jung είναι οι σεναριογράφοι.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, στο νέο trailer ένα νέο είδος εξωγήινων επιτίθεται στο Enterprise και για άλλη μια φορά προκαλούν τεράστια ζημιά σε αυτό. Ευτυχώς όλοι οι κύριοι χαρακτήρες επιβιώνουν από την επίθεση. Πάντως άμα σας φαίνεται ότι το Beyond ξεφεύγει από τον χαρακτήρα των αρχικών Star Trek είναι επειδή ο Justin Lin ήταν ο παραγωγός και σκηνοθέτης των Fast and the Furious.

Το Star Trek Beyond θα βγει στις αίθουσες στις 22 Ιουλίου 2016, περίπου δύο μήνες πριν την 50η επέτειο από την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της σειράς Star Trek (πριν γίνει ταινία). Το «The Man Trap» είναι το πρώτο επεισόδιο του Star Trek που παίχτηκε στη τηλεόραση στις 8 Σεπτεμβρίου 1996, και από τότε το franchise έχει αποκτήσει 5 τηλεοπτικές σειρές (και έρχεται νέα το 2017) και 12 ταινίες.

Παρακάτω είναι το πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας. Έχει λάβει χιλιάδες dislikes επειδή δεν εναρμονίζεται με τον χαρακτήρα των αρχικών Star Trek ταινιών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.