XBLOG logo @2x

Πρωτοβουλία του Spitogatos.gr για την τόνωση του Real Estate

Τη δημιουργία νέας πλατφόρμας επαγγελματικής δικτύωσης στο real estate ανακοίνωσε ο Spitogatos.gr. Ο σκοπός είναι το “πάντρεμα” προσφοράς και ζήτησης ακινήτων, με την πλατφόρμα αυτή να είναι διαθέσιμη σε Έλληνες και ξένους κτηματομεσίτες, ενώ η ονομασία της θα είναι SpiN (Spitogatos Network).

Η ανάπτυξη του SpiN βασίζεται στη δημιουργία έμπιστων δικτύων (trusted networks) αρχικά μεταξύ Ελλήνων και σταδιακά και μεταξύ Ελλήνων και ξένων κτηματομεσιτών που θα μοιράζονται πληροφορίες προσφοράς και ζήτησης με σκοπό τη συνεργασία.

Η αμεσότητα της επικοινωνίας και οι αυτοματοποιήσεις στις διασταυρώσεις προσφοράς και ζήτησης θα βοηθήσουν το κάθε μεσιτικό γραφείο να διασταυρώνει ανά πάσα στιγμή το χαρτοφυλάκιο με το πελατολόγιό του, όσο και με τα πελατολόγια και τα χαρτοφυλάκια των γραφείων-συνεργατών που έχει εντάξει στο δίκτυό του, εξοικονομώντας χρόνο και παράλληλα προσφέροντας καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες του.

Στόχος της συγκεκριμένης προσπάθειας πέραν της Ελλάδας είναι και η γρήγορη επέκταση στο εξωτερικό, ώστε μεσιτικά γραφεία από χώρες του εξωτερικού να εντάξουν ζήτηση πελατών τους στο SpiN, η οποία αυτόματα θα διασταυρώνεται με την ελληνική προσφορά, δημιουργώντας έτσι νέες εμπορικές ευκαιρίες και διευκολύνοντας την επικοινωνία.

Η λειτουργία του SpiN είναι απλή και εύκολη, ενώ διαθέτει χαρακτηριστικά γνωστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social networks), με σκοπό την άμεση εξοικείωση των χρηστών του σε αυτό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.