XBLOG logo @2x

SoundCloud Go: Νέα συνδρομητική υπηρεσία μουσικής για iOS, Android και web

Όσοι χρησιμοποιείτε συνεχώς το SoundCloud θα χαρείτε να μάθετε ότι η εταιρία λάνσαρε την συνδρομητική υπηρεσία SoundCloud Go σαν απάντηση στο Spotify, το Apple Music και τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Με το SoundCloud Go αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του SoundCloud, όπως πρόσβαση σε έναν ολοένα αυξανόμενο μουσικό κατάλογο (πέρα από τα remixes, μουσική από ανερχόμενους καλλιτέχνες και podcasts) και δυνατότητα ακρόασης μουσικής εκτός σύνδεσης από το κινητό σας. Η εταιρία τον τελευταίο καιρό υπογράφει συμφωνίες με πολλές μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της Sony, έτσι ώστε σύντομα να αποκτήσει έναν μεγάλο μουσικό κατάλογο όπως οι υπόλοιπες υπηρεσίες.

Το Go κοστίζει για όσους έχουν iOS συσκευή $12,99/μήνα (μάλλον περιλαμβάνει και το 30% μερίδιο που η Apple λαμβάνει από τις συνδρομητικές υπηρεσίες και τις αγορές στο App Store) και για όσους έχουν Android ή μπαίνουν από τον υπολογιστή τους μέσω web κοστίζει $9,99/μήνα. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Η εταιρία αναφέρει ότι υπάρχουν 125 εκατομμύρια τραγούδια στην υπηρεσία της, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχει ένα τραγούδι της Lady Gaga και απουσιάζουν οι Katy Perry, Rihanna, Jack White και άλλοι καλλιτέχνες (τα τραγούδια τους υπάρχουν σε μερικά remixes). Το The Verge υπολογίζει ότι αν τα 110 εκατομμύρια είναι remixes ή άλλα κομμάτια ανεβασμένα από τους χρήστες, τότε η υπηρεσία Go δεν διαθέτει περισσότερα από 15 εκατομμύρια τραγούδια, περίπου τα μισά από όσα προσφέρουν οι υπηρεσίες Apple Music και Spotify.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.