XBLOG logo @2x

Sony Xperia Z1, Φωτογραφίες και Βίντεο που τράβηξα με την κάμερά του

Ένα από τα κορυφαία smartphones που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι αναμφισβήτητα το νέο Sony Xperia Z1.

Μία πραγματικά ξεχωριστή συσκευή, ιδανική για όποιον θέλει να κρατάει στο χέρι του ένα smartphone για πραγματικά κορυφαίες επιδόσεις.

Το Xperia Z1, που πρόσφατα το υποβάλαμε σε σκληρή δοκιμασία αφού το περιλούσαμε με σιρόπι βύσσινο, το βάλαμε σε ένα μπολ γεμάτο με νερό και έπειτα το ξεπλύναμε με υγρό πιάτων, διαθέτει μία ιδιαίτερα αξιόλογη κάμερα για λήψη ποιοτικών φωτογραφιών και βίντεο.

Η Sony εφοδίασε το Xperia Z1 με τα ίδια εξαρτήματα των ψηφιακών καμερών μικρού μεγέθους της, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα καλύτερα κινητά για την αποτύπωση εικόνων αυτή τη στιγμή.

Το Xperia Z1 συνδυάζει έναν μεγάλο αισθητήρα εικόνας Exmor RS 20,7 MP 1/2,3” για κινητά, τον βραβευμένο φακό G της Sony και την έξυπνη τεχνολογία BIONZ επεξεργασίας εικόνας για κινητά.

Η εταιρία συμπεριέλαβε επίσης τον αισθητήρα εικόνας Superior Auto, ο οποίος επιτρέπει στον κάτοχο του Xperia Z1 να αξιοποιήσει στο μέγιστο αυτές τις τεχνολογίες, χωρίς να πρέπει να ανησυχεί για τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Τις ημέρες που είχα στη διάθεσή μου το Xperia Z1 τράβηξα αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, κάποιες από τις οποίες θα δείτε σε αυτό το post (θα ακολουθήσουν κι άλλες).

Ακολουθούν Full HD βίντεο και φωτογραφίες που τράβηξα με την κάμερα του Xperia Z1.

Full HD Videos από την κάμερα του Xperia Z1

Τα βίντεο που ακολουθούν έχουν ανέβει στο YouTube channel μου, ακριβώς όπως βγήκαν από την κάμερα του κινητού, χωρίς καμία επεξεργασία. Το δεύτερο και τρίτο βίντεο, όπως θα δείτε, στα πρώτα δευτερόλεπτα “παγώνουν” για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, ίσως λόγω του ότι το κινητό που είχα στη διάθεσή μου ήταν μοντέλο προπαραγωγής.

Φωτογραφίες που τράβηξα με το Xperia Z1

Τις φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω τις έχω ανεβάσει και σε photo set στο Flickr, όπου μπορείτε να τις δείτε στις πραγματικές τους διαστάσεις, μαζί με άλλες φωτογραφίες που τράβηξα με την κάμερα του Xperia Z1.

Φωτο από την κάμερα του Sony Xperia Z1

Φωτο από την κάμερα του Sony Xperia Z1

Φωτο από την κάμερα του Sony Xperia Z1

Φωτο από την κάμερα του Sony Xperia Z1

Φωτο από την κάμερα του Sony Xperia Z1

Φωτο από την κάμερα του Sony Xperia Z1

Φωτο από την κάμερα του Sony Xperia Z1

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.