XBLOG logo @2x

Σερβίραμε γλυκό του κουταλιού στην οθόνη του Sony Xperia Z1 Compact! (video)

Εδώ και μερικές μέρες έχω στη διάθεσή μου το νέο Sony Xperia Z1 Compact, το “μικρό αδελφάκι” του μεγάλου Xperia Z1 που μόνο μικρό δεν είναι, αφού πρόκειται πραγματικά για ένα θηρίο -όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά- σε compact διαστάσεις.

Δεδομένου ότι το Xperia Z1 Compact είναι αδιάβροχο, όπως και το μεγάλο Xperia Z1, σκεφτόμουν σε τι “κακομεταχείριση” να το υποβάλω… Έτσι έβαλα γλυκό του κουταλιού σταφύλι στην οθόνη του, το έφαγα (γευστικότατο) και μετά του έριξα υγρό πιάτων για να το καθαρίσω και το έβαλα κάτω από τη βρύση.

Άντεξε το Sony Xperia Z1 Compact;

Δες το βίντεο!

Το Xperia Z1 Compact είναι αδιάβροχο και συγκεκριμένα αντέχει σε γλυκό νερό σε βάθος έως 1,5 μέτρο για μισή ώρα.

Καλό είναι να μην το βάλετε σε θαλασσινό νερό, αφού το αλάτι “τρώει” την μόνωση που διαθέτει το κινητό, ενώ σε περίπτωση που το Xperia Z1 Compact έρθει σε επαφή με θαλασσινό νερό καλό είναι να το ξεπλύνετε άμεσα.

Εννοείται ότι θα πρέπει τα καλύμματα που έχει περιμετρικά το κινητό, πχ υποδοχή κάρτας microSD ή υποδοχή microSIM, θα πρέπει να είναι κλειστά εντελώς.

Μπορείτε να δείτε το Sony Xperia Z1 Compact unboxing video που έχει ανέβει ήδη εδώ στο xblog.gr μαζί με κάποιες πρώτες εντυπώσεις μου από τη συσκευή.

Θυμήσου επίσης εδώ την κακομεταχείριση στην οποία είχα υποβάλει το μεγάλο Sony Xperia Z1, όπου το είχα “λούσει” με σιρόπι βύσσινο και δε συμμαζεύεται!

Γλυκό κουταλού στο Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact κάτω απ΄το νερό

Xperia Z1 Compact στο νερό

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.