XBLOG logo @2x

Sony Xperia Z Ultra: Η λεπτότερη και μεγαλύτερη οθόνη Full HD σε smartphone!

Η Sony Mobile παρουσίασε την επόμενη επανάσταση στην κατηγορία των premium Android smartphones με μεγάλη οθόνη!

Το νέο Xperia Z Ultra είναι αδιάβροχο, εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, έτσι ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει οποιαδήποτε στιγμή το περιεχόμενο του. Αποτελεί το πρώτο smartphone που έχει ενσωματωμένη Full HD TRILUMINOS οθόνη για κινητά με την τελευταία X-Reality for mobile της Sony προκειμένου να προσφέρει συναρπαστική εμπειρία προβολής. Επιπλέον, το Xperia Z Ultra θα περιλαμβάνει τον πλήρως ενσωματωμένο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 με 2.2 GHz quad-core CPUs, 4GLTE και HD voice για να παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, με κορυφαία απόδοση μπαταρίας και εκπληκτική ταχύτητα.

Δείτε το βίντεο!

Η μεγαλύτερη Full HD smartphone οθόνη στον κόσμο

Το Xperia Z Ultra διαθέτει οθόνη αφής 6.4” Full HD με τη μοναδική τεχνολογία της Sony TRILUMINOS Display για κινητά, δημιουργώντας ένα ευρύτερο φάσμα πλούσιων φυσικών χρωμάτων χάρη στην τεχνογνωσία της BRAVIA TV. Η επαναστατική τεχνολογία περιλαμβάνει το X-Reality for mobile μία ευφυή τεχνολογία, η οποία αναλύει κάθε εικόνα και αναπαράγει τα pixels που λείπουν. Αναλύει στοιχεία ανάλογα με την σκηνή και τα προσαρμόζει βασισμένη στο αρχικό πρότυπο, στο περίγραμμα και στο χρώμα σύνθεσης. Επίσης ενισχύει τα λεπτά μοτίβα και απεικονίζει την λεπτομέρειά τους με ακρίβεια, καθώς και τα έντονα περιγράμματα. Η Full HD οθόνη έχει βελτιστοποιηθεί για είναι τουλάχιστον 60%*** μεγαλύτερη από τα περισσότερα smartphones.

Το λεπτότερο Full HD smartphone στον κόσμο

Το Xperia Z Ultra είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ με ένα όμορφα κατασκευασμένο σκελετό 6.5 χιλιοστών και βάρος μόλις 212 γραμμάρια για εύκολη φορητότητα. Η δεξιοτεχνία της Sony στον σχεδιασμό και η προσοχή στην λεπτομέρεια αναδεικνύεται με τις καθαρές γραμμές και τα premium υλικά του– το μπροστινό και πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από γυαλί, δημιουργώντας μια επιφάνεια χωρίς γραμμές με το OptiContrast που είναι τοποθετημένο σ’ ένα καινοτόμο μεταλλικό πλαίσιο που εντυπωσιάζει από κάθε γωνία. Διαθέτει την αναγνωρίσιμη σχεδίαση OmniBalance όπως το Xperia Z και το Tablet Ζ. Το Xperia™ Z Ultra είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό ή μοβ χρώμα.

Το μοναδικό αδιάβροχο Full HD smartphone

Με μια εξαιρετική βαθμολογία IP55 και IP58, αυτό το smartphone δεν είναι μόνο ανθεκτικό στη σκόνη, αλλά είναι και αδιάβροχο – δίνοντάς την ελευθερία στους καταναλωτές να το απολαύσουν όπου και αν βρίσκονται. Ο χρήστης μπορεί επίσης να τραβάει video κάτω απ’ το νερό σε Full HD, μετατρέποντας την μεγάλη οθόνη του smartphone σε μία απόλυτη εμπειρία. Η κάμερα διαθέτει “Exmor RS for mobile”, HDR για φωτογραφίες και φιλμ, καθώς και τη ρύθμιση Superior Auto που αυτόματα ενεργοποιεί το HDR και τη μείωση του θορύβου όταν χρειάζεται, ώστε να αποτυπώνει καταπληκτικές εικόνες ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Μοναδική επίδοση με το πιο γρήγορο επεξεργαστή στο κόσμο

Το Xperia Z Ultra διαθέτει τον γρηγορότερο επεξεργαστή στον κόσμο – ο Qualcomm Snapdragon 800 επεξεργαστής με HD voice, που μαζί με το ClearAudio+ mode και Xloud ενισχυτικό έντασης της Sony, δεν προσφέρει μόνο εξαιρετική ταχύτητα και επίδοση, αλλά και αξεπέραστη ένταση και ποιότητα ήχου.

Η εφαρμογή battery STAMINA Mode βελτιώνει τέσσερις φορές ή και περισσότερο το χρόνο αναμονής του smartphone καθώς αναγνωρίζει όταν δεν χρησιμοποιείται η οθόνη  και αυτόματα απενεργοποιεί τις λειτουργίες που δεν χρειάζεστε, διατηρώντας παράλληλα τις ειδοποιήσεις που θέλετε. Μόλις πατήσετε το κουμπί ενεργοποίησης η οθόνη και όλες οι λειτουργίες επανέρχονται και πάλι.

Κατασκευασμένο για τις επιχειρήσεις

Το Xperia Z Ultra είναι ο ιδανικός συνεργάτης για την δουλειά σας χάρη στην τέλεια ανταπόκριση της οθόνης στην αναγνώριση του γραφικού χαρακτήρα που είναι συμβατή με κάθε μολύβι και επιλεγμένη γραφίδα ή στυλό (με αγώγιμη άκρη). Μπορείτε να γράψετε σημειώσεις ή σκίτσα κατά τη διάρκεια των κλήσεων σας, έτσι ώστε να είστε πάντα έτοιμοι να καταγράψετε τις ιδέες σας. Η εύκολη εναλλαγή πληκτρολογίου το καθιστά ιδανικό για να εισάγετε δεδομένα με το ένα χέρι και για multi-tasking, με μικρές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την παραγωγικότητα σας, ώστε να μην χάνετε χρόνο.

Η αρχιτεκτονική ασφάλεια που έχει προστατεύει τόσο την εταιρεία όσο και τα προσωπικά σας δεδομένα, με την εύκολη και γρήγορη υποστήριξη για πολλαπλούς λογαριασμούς. Περαιτέρω επιχειρηματικές εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον σαν ενημερώσεις του λογισμικού, εξασφαλίζοντας πως έχετε ό,τι καλύτερο.

Ultra συνδεσιμότητα

Με ένα άγγιγμα μπορείτε άμεσα και εύκολα να κάνετε κοινή χρήση αρχείων μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο από το smartphone σας σε ένα ευρύ φάσμα NFC συσκευών Sony, συμπεριλαμβανομένων των ηχείων, του SmartWatch, των ασύρματων ακουστικών και των τηλεοράσεων.

Βασικά χαρακτηριστικά Xperia Z Ultra

  • 6.4” Full HD TRILUMINOS™ Display for mobile με X-Reality for mobile για την απόλυτη εμπειρία θέασης
  • Εξαιρετικά λεπτός, αδιάβροχος και ανθεκτικός στη σκόνη (IP55/IP58) σχεδιασμός
  • Qualcom Snapdragon 800 επεξεργαστής με 2.2 GHz quad-core CPUs και 4G LTE για γρήγορη απόδοση
  • Γράψτε και σκιτσάρετε με οποιοδήποτε μολύβι ή γραφίδα (με αγώγιμη άκρη)
  • 8 megapixel camera με Exmor RS for mobile αισθητήρα και HDR για βίντεο και φωτογραφίες
  • Πλήρες οικοσύστημα με αξεσουάρ για premium ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα
  • Battery STAMINA Mode με εξαιρετική διάρκεια ζωής

Το Xperia Z Ultra θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως από το 3ο τρίμηνο του 2013.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.