XBLOG logo @2x

Sony Xperia XA Ultra: Επίσημα με 6″ οθόνη και 16MP selfie κάμερα

Η Sony Mobile αποφάσισε να δημιουργήσει ένα smartphone με εντυπωσιακό hardware, και έτσι έφτιαξε το Sony Xperia XA Ultra με 6-ιντσών οθόνη και 16-megapixels εμπρόσθια κάμερα για selfies. Παρότι ακούγεται για ναυαρχίδα, ανήκει στη μεσαία κατηγορία των smartphones-phablets. Είναι μέλος της νέας σειράς X χάρη στην οποία θα καταργηθούν οι Xperia M και Xperia C, αν οι φήμες αληθεύουν.

Το Sony Xperia XA Ultra έρχεται με 6-ιντσών Mobile BRAVIA Engine 2 οθόνη ανάλυσης 1920 x 1080 pixels (367 ppi) και με τεχνολογία Super Vivid, MediaTek MT6755 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, 3 GB μνήμη RAM και 16 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα. Η κύρια κάμερα είναι Exmor RS με ανάλυση 21.5-megapixels, HDR και αυτόματη εστίαση, ενώ η εμπρόσθια 16-megapixels με ευρυγώνιο φακό 88º, σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.) και LED flash.

Το phablet ενσωματώνει επίσης WiFi, Bluetooth 4.1, NFC, GPS και 4G LTE για συνδεσιμότητα, έχει διαστάσεις 164.2 x 79.4 x 8.4 χιλιοστά και βάρος 190 γραμμάρια. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 6.0 Marshmallow με το γραφικό περιβάλλον των Γιαπωνέζων, και τέλος η ενσωματωμένη μπαταρία έχει χωρητικότητα 2.700 mAh και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που με 10 λεπτά στην πρίζα προσφέρει διάρκεια 5.5 ωρών. Η Sony υπόσχεται ότι η αυτονομία του αγγίζει τις δύο ημέρες.

Το Sony Xperia XA Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο σε μαύρο, λευκό και lime gold χρώμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.