XBLOG logo @2x

Sony Vaio W netbook, 99 ευρώ στην Cosmote

Με Windows 7 το νέο netbook Sony Vaio W έρχεται στην αγορά αποκλειστικά από την Cosmote, με 99 ευρώ για όσους το αγοράσουν μαζί με σύνδεση στο Cosmote Internet On The Go 10 GB. Το netbook διατίθεται σε τρία χρώματα (άσπρο, ροζ, καφέ), διαθέτει οθόνη 10.1″, επεξεργαστή Intel Atom N280 που τρέχει στα 1.66 GHz, σκληρό 250 GB και μνήμη RAM 1 GB.

Ακολουθεί το επίσημο press release της εταιρίας.

Το νέο netbook SONY VAIO της σειράς W αποκλειστικά από την COSMOTE

Το νέο εντυπωσιακό netbook SONY VAIO της σειράς W, με ενσωματωμένο το λειτουργικό σύστημα Windows 7 της Microsoft, φέρνει αποκλειστικά η COSMOTE στους πελάτες της μόνο με 99€.

Το SONY VAIO της σειράς W διατίθεται με κάθε νέα σύνδεση στο πρόγραμμα COSMOTE Internet On The Go 10GB+Laptop, ενώ με το αναβαθμισμένο ευρυζωνικό δίκτυο της COSMOTE με ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 21.6 Mbps, η επικοινωνία είναι δυνατή ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του SONY VAIO της σειράς W, που διατίθεται σε τρία χρώματα (άσπρο, ροζ και καφέ), συγκαταλέγονται η μεγάλη υψηλής ανάλυσης οθόνη 10.1 ιντσών, ο επεξεργαστής Intel® Atom™ N280 που «τρέχει» στα 1.66MHz, ο σκληρός δίσκος 250GB και η μνήμη RAM 1GB. Με το βάρος του να μην ξεπερνά τα 1.2 κιλά, το SONY VAIO της σειράς W διαθέτει, επιπλέον, Bluetooth και ψηφιακή κάμερα.

Μαζί με το netbook SONY VAIO της σειράς W η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της εντελώς δωρεάν μια συσκευή μετάδοσης δεδομένων (COSMOTE Internet On The Go USB Stick ZTE MF636), για να απολαμβάνουν γρήγορο ευρυζωνικό Internet και άμεση πρόσβαση στα email τους όπου κι αν βρίσκονται.

Το SONY VAIO της σειράς W είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα OTEshops.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.