XBLOG logo @2x

Sony Vaio W: Netbook με οθόνη 10,1″

Μετά την κυκλοφορία του Sony Vaio P νομίζω ότι είχε έρθει πλέον η ώρα να δούμε ένα πραγματικό netbook από την Sony. Σήμερα λοιπόν κάναμε την πρώτη μας γνωριμία με το Vaio W. Πρόκειται για ένα netbook με οθόνη 10.1″ (ανάλυση 1366×768) χωρίς όμως κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα το κάνει να ξεχωρίσει από τα netbook που κυκλοφορούν ήδη στην ελληνική αγορά.

Εκτός λοιπόν από την οθόνη των 10,1″ έχουμε έναν intel Atom στα 1,6 GHz, 1 GB RAM και 160 GB σκληρό δίσκο. Όσον αφορά τις υπόλοιπες δυνατότητες του νέου Vaio W, εκεί συναντάμε Wi-Fi (b/g/n), Bluetooth, VGA out, Ethernet, Webcam, Card Reader καθώς και δυο θύρες USB.

Το Vaio W αναμένεται να έρθει με μπαταρία 3 cell, ωστόσο θα υπάρχει και δυνατότητα τοποθέτησης μεγαλύτερης μπαταρίας 6 cell. Το λειτουργικό σύστημα που επέλεξε η Sony είναι Windows XP, ενώ το πληκτρολόγιο του θα είναι λίγο μικρότερο από το κανονικό ( 86% του κανονικού μεγέθους)

Μπορεί σε αρκετές χώρες του εξωτερικού να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο μετά από επικοινωνία του laptopblog.gr με την Sony Hellas, οι πληροφορίες θέλουν το Vaio W στην Ελλάδα μετά τον Οκτώβριο.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.