XBLOG logo @2x

Sony Vaio NW: 10 λόγοι για να το αγοράσεις

Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να είσαι μπροστά σε ένα Sony Vaio και η σειρά NW σου προσφέρει ακριβώς το ίδιο. Έχει την ίδια X-black LCD οθόνη που χρησιμοποιείται στη σειρά Ζ. Τα notebook NW Series έχουν ένα κουμπί με το οποίο συνδέεσαι στο internet σε δευτερόλεπτα και εδικό κουμπί για την απενεργοποίηση της οθόνης, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια από τη μπαταρία όταν για παράδειγμα απλά θέλεις να ακούσεις τη μουσική σου.

10 λόγοι για να το αγοράσεις

  1. Άμεση σύνδεση στο internet: Το κουμπί για την άμεση σύνδεση στο internet ανοίγει τον υπολογιστή σε δευτερόλεπτα και σου προσφέρει άμεση σύνδεση χωρίς καν να φορτώσουν τα Windows
  2. Blu-Ray ταινίες: Χάρη τον ενσωματωμένο Blu-Ray driver μπορείς να δεις ταινίες υψηλής ευκρίνειας αλλά και να τις δεις στην τηλεόραση μέσω HDMI
  3. Web Camera: Η ενσωματωμένη camera είναι ιδανική για βίντεοκλήσεις.
  4. Κάρτα γραφικών: Η ATI Mobility Radeon HD4570 κάρτα γραφικών είναι ιδανική για hi-def ταινίες και για 3D παιχνίδια.
  5. Εξοικονόμηση ενέργειας: Το κουμπί απενεργοποίησης της οθόνης εξοικονομεί ενέργεια και μεγαλώνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  6. Media: Λογισμικό για ψυχαγωγία περιλαμβάνει το Picture Motion Browser, όπου μπορείς να οργανώσεις τις φωτογραφίες σου,το Vaio Movie Story,για επεξεργασία βιντεο και Vaio Music Box για δημιουργία play-lists.
  7. Δωρεάν αναβάθμιση: Έχει Windows Vista αλλά όταν τα Windows 7 βγούν στην αγορά θα μπορείς να κάνεις δωρεάν αναβάθμιση.
  8. Συνδεσιμότητα: Έχει 3 θύρες USB, υποδοχές για κάρτες μνήμης, έξοδος VGA και Wi-Fi.
  9. Πανάλαφρο: Τα υλικά κατασκευής του το καθιστούν πάρα πολύ ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά.
  10. Οθόνη: Έχει μια 15.5″ – 16:9 οθόνη με την τεχνολογία της Sony X-black LCD.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.