XBLOG logo @2x

Sony PSP Lilac Purple: Αποκλειστικά για κορίτσια

Το ουράνιο τόξο των Sony PSP εμπλουτίζεται με ένα ολοκαίνουριο, ιδιαίτερα ξεχωριστό μοντέλο: το μωβ PSP – 3004, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην ίδια συσκευασία με το κορυφαίο παιχνίδι “Hannah Montana: Rock Out The Show” για να διασκεδάσετε με το στυλ των pop stars. Το μωβ μοντέλο αναμένεται τον Οκτώβριο στις PAL περιοχές, προσθέτοντας κοριτσίστικη χροιά στο υπάρχον «χρωματολόγιο» του PSP της σειράς 3000, στο οποίο ήδη περιλαμβάνονται τα: μπλε (Vibrant Blue), ασημί (Mystic Silver), λευκό (Pearl White), κόκκινο (Radiant Red), αλλά και το κλασικό μαύρο (Piano Black).

Η Isabelle Tomatis, Sony Computer Entertainment Europe, σχολίασε σχετικά: «Αφού τα κορίτσια περνούν αντίστοιχο χρόνο με τα αγόρια ακούγοντας μουσική, βγάζοντας φωτογραφίες, παρακολουθώντας ταινίες, συνομιλώντας μέσω Skype, σερφάροντας στο internet και παίζοντας παιχνίδια με τις φίλες τους, θεωρήσαμε ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσουν το δικό τους χρώμα στο PSP και δημιουργήσαμε ένα μοντέλο ειδικά για εκείνα».

Sony PSP

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς Hannah Montana που θα κυκλοφορήσει για PSP, οι φανατικοί όχι μόνο θα πρωταγωνιστούν στο σόου, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν τη δική τους συναυλία σε κάθε πόλη που επισκέπτονται και να ανέβουν στη σκηνή ερμηνεύοντας, ως Hannah Montana, 11 επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων τριών νέων τραγουδιών.

Ο Jackson και η Lilly συμμετέχουν επίσης στην ομάδα της Hannah Montana: Rock Out The Show για PSP βοηθώντας την Hannah στην περιοδεία της και ταξιδεύοντας σε επτά εκπληκτικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και σχεδιάζοντας τα κοστούμια, διαμορφώνοντας τις σκηνές και πολλά ακόμη. Οι παίκτες προσθέτουν το προσωπικό τους ταλέντο στις ερμηνείες δημιουργώντας μοναδικά χορευτικά για κάθε τραγούδι, ενώ η λειτουργία “Rockstar Moment” επιτρέπει τη διαμόρφωση των χορευτικών κινήσεων, του φωτισμού και των ειδικών εφέ.

Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να «ντύσουν» τα μέλη του συγκροτήματος, αλλά και τους χορευτές με μοντέρνα ρούχα, να επιμεληθούν τα χτενίσματα και να επιλέξουν αξεσουάρ. Το παιχνίδι όμως με την Hannah Montana: Rock Out The Show είναι μόνο μία από τις επιλογές που προσφέρει το PSP. Εξοπλισμένο με δυνατότητες για games, μουσική, βίντεο, διαδικτυακό chat και φωτογραφίες, πρόκειται για μια συσκευή που θα κάνει όλες τις φίλες σας να ζηλέψουν.

Το νέο μωβ (Lilac Purple) PSP-3004 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το gr.playstation.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.