XBLOG logo @2x

Sony: Ετοιμάζει τον ανταγωνιστή των iPhone 5 και Galaxy S3

Τα δύο δημοφιλέστερα smartphones των τελευταίων μηνών είναι σίγουρα το iPhone 5 και το Galaxy S3,με τις πωλήσεις τους να κυμαίνονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Εύλογα λοιπόν κάθε εταιρία που θέλει να τα ανταγωνιστεί να ρίχνει στην αγορά ό,τι πιο δυνατό μπορεί.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Sony Mobile, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν θα αρκεστεί στο smartphone του James Bond, το Xperia T, αλλά ετοιμάζει μία ακόμα συσκευή – ναυρχίδα, η οποία πρόκειται να ανταγωνιστεί στα ίσια τα παραπάνω smartphones.

Αυτό αποκάλυψε ο διευθυντής πωλήσεων και marketing της Sony Mobile, Dennis van Schie, ο οποίος μιλώντας στους Financial Times της Γερμανίας δήλωσε συγκεκριμένα: «Στο άμεσο μέλλον τελειώνουμε ένα μοντέλο ναυρχίδα,το οποίο θα είναι ικανό να ανταγωνιστεί με το iPhone της Apple και το Samsung Galaxy S3».

Επιπλέον, εκπρόσωπος της Sony έχει καταστήσει σαφές ότι η συσκευή αυτή πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στη έκθεση CES στο Las Vegas και στην MWC (Mobile World Congress) στην Βαρκελώνη αρχές του 2013.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες η συσκευή στην οποία αναφέρεται η Sony είναι το Sony C660X “Yuga”.

Τα χαρακτηριστικά του το επιβεβαιώνουν άλλωστε: Οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, τετραπύρηνος επεξεργαστής, 2GB RAM και κάμερα στα 13MP είναι μερικά από τα φημολογούμενα specs της συσκευής.

Τέλος ο Dennis van Schie αποκάλυψε τα σχέδια της Sony σχετικά με ενδεχόμενη κυκλοφορία ενός Windows Phone smartphone.

Όπως είπε η εταιρία δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποια συσκευή με το λειτουργικό της Microsoft, αφού θέλει να επικεντρωθεί στο Android. Ωστόσο παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του Windows Phone λειτουργικού έτσι ώστε να δούν αν καταφέρει να σημειώσει επιτυχία.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.