XBLOG logo @2x

Sony Ericsson W995: Walkman Phone για όλες τις δουλειές

Επιτέλους η Sony Ericsson αποφάσισε να μας παρουσιάσει ένα κινητό τηλέφωνο που συνδυάζει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά με ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση. Το νέο W995 λοιπόν σίγουρα αποτελεί το πληρέστερο Walkman phone της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας, αλλά και ένα από τα πληρέστερα κινητά που έχει δημιουργήσει ποτέ η Sony Ericsson.

Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα πολύ καλά υλικά κατασκευής της συσκευής, που αφήνουν μια αίσθηση πολυτέλειας τόσο στην αφή όσο και στην όψη.

Η 2,6″ οθόνη του τηλεφώνου κρίνεται ικανοποιητική αν και θα ήθελα να δω μια μεγαλύτερη. Η ανάλυση της είναι 320 x 240, ενώ διαθέτει και αισθητήρα προσανατολισμού.

Μιας και πρόκειται για ένα Walkman τηλέφωνο, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις πολύ καλές μουσικές δυνατότητες του SE W995. Walkman Player 4.0, Shake control, SenseMe και FM ραδιόφωνο είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που σίγουρα θα σας αφήσουν θετική εντύπωση.

Όμως οι δυνατότητες του τηλεφώνου δεν τελειώνουν εδώ. Η 8.1 Megapixels κάμερα και ο συνδυασμός της με λειτουργίες όπως το autofocus, καθώς και η χρήση Led flash, σίγουρα εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως το W995 έχει δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση WQVGA με 30 fps.

Κατά τα άλλα, σίγουρα το Wi-Fi, το A-GPS, το Βluetooth με A2DP, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Ειδικά αν σκεφθείτε πως όλα αυτά ενσωματώνονται σε μια συσκευή που υποστηρίζει HSDPA.

Το Sony Ericsson W995 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων περίπου στις αρχές Ιουνίου, με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 449 ευρώ.

Sony Ericsson W995

Sony Ericsson W995

Sony Ericsson W995

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.