XBLOG logo @2x

Sony Ericsson W508: Clamshell κινητό για όλα τα γούστα

Άλλο ένα κινητό τηλέφωνο αποφάσισε να προσθέσει η Sony Ericsson στην Walkman οικογένεια. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα clamshell τηλέφωνο (με πορτάκι), το οποίο, εκτός από την περίεργη και εντυπωσιακή του εμφάνιση, δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από τα Walkman κινητά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

To SE W508 σίγουρα διαθέτει μία αρκετά ξεχωριστή και νεανική εμφάνιση και αναμένεται να κερδίσει αρκετούς λάτρεις της μουσικής. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το νέο W508 διαθέτει εσωτερική οθόνη 2,2″ QVGA ανάλυσης, ενώ διαθέτει και εξωτερική μονόχρωμη οθόνη 1,1″.

Σύμφωνα με την μαμά εταιρεία, το W508 μπορεί να αναπαράγει 24 ώρες συνεχόμενης μουσικής, ενώ διαθέτει και τον εντυπωσιακό αισθητήρα, ο οποίος αναγνωρίζει την κίνηση του χεριού και βάζει το κινητό στην αθόρυβη λειτουργία, όπως ακριβώς και το W380.

Επίσης το W508 έρχεται εφοδιασμένο με κάμερα 3,2 Megapixels, καθώς και υποστήριξη HSDPA. Το FM ραδιόφωνο με λειτουργία RDS δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τέτοια συσκευή. Το πακέτο ολοκληρώνει μία κάρτα 1 GB Μ2 η οποία έρχεται μαζί με το κινητό.

Το Sony Ericsson W508 θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων το δεύτερο τρίμηνο του 2009. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες για να διαλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει! 😛

Sony Ericsson W508

Sony Ericsson W508

Sony Ericsson W508

Sony Ericsson W508

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.