XBLOG logo @2x

Sony Ericsson W395: Παίζει «δυνατά» με λιγότερα από 140 ευρώ

Σήμερα το πρωί ψάχνοντας στα online καταστήματα για ένα φθηνό κινητό με καλές μουσικές δυνατότητες, έπεσα πάνω στο Sony Ericsson W395. Με την τιμή του να μην ξεπερνάει τα 139 ευρώ, νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή αν αναζητάτε ένα φθηνό κινητό με αξιόλογες δυνατότητες.

Σίγουρα δεν “κουβαλάει” την αιχμή της τεχνολογίας, ωστόσο η κάμερα των 2 Megapixels, το Bluetooth με υποστήριξη A2DP, καθώς και η επεκτάσιμη μνήμη μέσω καρτών M2, νομίζω ότι θα ικανοποιήσουν έναν απλό χρήστη.

Όσον αφορά τις μουσικές δυνατότητες του κινητού, εκεί συναντάμε πολλά χαρακτηριστικά ακριβότερων μοντέλων. Με τα στερεοφωνικά ηχεία μπορείτε να ακούσετε «δυνατά» τα αγαπημένα σας κομμάτια. Ο ισοσταθμιστής και τα βαθιά μπάσα παρέχουν άριστη ακουστική, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατά παίζετε τη μουσική σας.

Τα ειδικά πλήκτρα μουσικής και το Walkman player σας επιτρέπουν να χειριστείτε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας κομμάτια. Το Τrack ID σας επιτρέπει να μάθετε πληροφορίες για οποιοδήποτε τραγούδι, ενώ με το Play Now μπορείτε να το  κατεβάσετε.

Τέλος, το W395 υποστηρίζει παιχνίδια κίνησης (motion gaming). Ετοιμαστείτε για δράση, ελέγχοντας το gameplay, κουνώντας απλά το τηλέφωνο σας!

Sony Ericsson W395

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.