XBLOG logo @2x

Sony Ericsson Vivaz Pro: Λήψη HD Video και QWERTY πληκτρολόγιο

Το Sony Ericsson Vivaz Pro βρίσκεται ήδη στις προθήκες των καταστημάτων της χώρας μας, με την τιμή του να κυμαίνεται γύρω στα 400-425 ευρώ στα σοβαρά καταστήματα. Το νέο smartphone της Sony Ericsson είναι εδώ και συνδυάζει λήψη HD video αλλά και QWERTY πληκτρολόγιο για να γράφετε άνετα emails και SMS!

Έχοντας χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό το Sony Ericsson Vivaz (που η ουσιαστική του διαφορά είναι ότι το Vivaz Pro διαθέτει QWERTY πληκτρολόγιο ενώ το Vivaz όχι) νομίζω ότι μιλάμε για ένα πολύ δυνατό smartphone, ειδικά για όσους θέλουν smartphone για άνετη πληκτρολόγηση – πλοήγηση στο ίντερνετ, αλά να έχουν και μία πολύ καλή κάμερα στην ίδια συσκευή.

Η αποστολή email, SMS αλλά και η πλοήγηση στα αγαπημένα σου social networks γίνεται πλέον παιχνιδάκι, αφού με το QWERTY πληκτρολόγιο αλλά και τα applications για Facebook, Twitter και YouTube η επικοινωνία με τους φίλους σας είναι μια ακόμα πιο εύκολη υπόθεση!

Το Vivaz Pro διαθέτει επίσης κάμερα ανάλυσης 5.1 Megapixel, η οποία μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο ποιότητας HD 720p με συνεχόμενη εστίαση για άψογο αποτέλεσμα! Η 3.2 ιντσών 16:9 οθόνη του σας επιτρέπει να δείτε άνετα τα βίντεο που τραβήξατε, ενώ μπορείτε να τα ανεβάσετε άμεσα στο YouTube μέσω Wi-Fi.

Τέλος, το Vivaz Pro διαθέτει υποδοχή για ακουστικά με βύσμα 3.5 χιλιοστών, για να ακούτε τη μουσική σας με τα ιδανικά για εσάς ακουστικά.

Διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό.

Δείτε το hands on video που ακολουθεί!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.