XBLOG logo @2x

Sony Ericsson T715: Νεανικό κινητό με κάμερα 3,2 Megapixels

Ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο αποφάσισε να προσθέσει η Sony Ericsson στην οικογένεια T. Το νέο μέλος διαθέτει slide χαρακτήρα ενώ ακούει στο όνομα T715. Το νέο κινητό της Sony Ericsson πιστεύω ότι εντυπωσιάζει κυρίως λόγω της πολύ καλής του κατασκευής, καθώς διαθέτει μέρη από αλουμίνιο. Το μέγεθος του Τ715 είναι 91.5 x 48.0 x 14.9 mm, ενώ ζυγίζει κάτι λιγότερο από 100 γρ (96 γρ).

Ας περάσουμε όμως να δούμε λίγο καλύτερα τον εσωτερικό του κόσμο καθώς και τις δυνατότητες του. Η οθόνη του είναι 2,2″ με ανάλυση QVGA ενώ εφοδιάζεται με κάμερα 3,2 Megapixels, δυστυχώς όμως δεν διαθέτει λειτουργία autofocus.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουμε FM ραδιόφωνο, Bluetooth 2.0, HSPA καθώς και υποδοχή για κάρτες μνήμης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το T715 εφοδιάζεται με μια έξυπνη επιφάνεια εργασίας η οποία σας βοηθάει να μην ξεχνάτε διάφορα σημαντικά γεγονότα όπως κάποιο ραντεβού ή τα γενέθλια ενός φίλου σας.

Ο NetFront Browser που διαθέτει η συσκευή καθώς και ο YouTube player σίγουρα θα σας επιτρέψουν να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, αρκεί βέβαια να έχετε επιλέξει κάποιο πακέτο με αρκετά MB από τον πάροχο σας.

Τέλος το T715 θα κάνει την εμφάνιση του σε δυο χρώματα “Galaxy Silver” και “Rogue Pink” κάποια στιγμή μετά το καλοκαίρι.

Sony Ericsson T715Sony Ericsson T715

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.