XBLOG logo @2x

Sony Ericsson C905: Πετάξτε τις φωτογραφικές σας στα σκουπίδια

Ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα, στο τέλος του προηγούμενου μήνα. Το νέο Sony Ericsson C905 ήρθε για να εντυπωσιάσει και να αποδείξει ότι ένα κινητό μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την ψηφιακή σας φωτογραφική.

Το Sony Ericsson C905 Cyber-Shot είναι πάντα έτοιμο να απαθανατίσει τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας. Είναι εξοπλισμένο με κάμερα ανάλυσης 8.1 megapixel, φλας Xenon με περιορισμό του φαινομένου κόκκινων ματιών, σταθεροποιητή εικόνας και video, αυτόματη εστίαση και γενικά όλες εκείνες τις εξελιγμένες λειτουργίες που μπορείτε να συναντήσετε σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η φωτογραφική μηχανή του SE C905 είναι εφοδιασμένη με τη λειτουργία Smart Contrast, η οποία δημιουργεί ισορροπία φωτός και χρωμάτων, καθώς και με τη λειτουργία ανίχνευσης προσώπων για να εστιάζει πιο εύκολα στους ανθρώπους.

Με το C905 δε θα χαθείτε ποτέ ξανά, αφού έχετε έναν οδηγό στην τσέπη σας. Με ενσωματωμένο aGPS και υπηρεσίες εντοπισμού, όπως είναι το Google Maps και το Wayfinder, σας βοηθούν να βρείτε το δρόμο για τον προορισμό σας.

Μπορεί η εσωτερική μνήμη του C905 να επαρκεί μόνο για την αποθήκευση μερικών φωτογραφιών, ωστόσο η υποδοχή καρτών μνήμης σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις δυνατότητες αποθήκευσης του κινητού με μια κάρτα Memory Stick Micro (M2).

Το SE C905 διαθέτει υποστήριξη DLNA, χάρη στην οποία έχετε τη δυνατότητα να συνδέεστε ασύρματα με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές μέσω Wi-Fi ή εναλλακτικά για γρήγορη σύνδεση internet σε hotspots.

Τέλος, μπορείτε να απολαύσετε την αναπαραγωγή βίντεο και μουσικής χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο Media player, ή να ακούσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό μέσω του FM Radio με RDS.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.