XBLOG logo @2x

Sony Ericsson: «Στόχος μας οι ποιοτικότερες συσκευές»

Να αφήσει οριστικά πίσω τα λάθη του παρελθόντος φαίνεται ότι θέλει η Sony Ericsson, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την κατασκευή ποιοτικών κινητών…

Είναι κοινά αποδεκτό νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρία δεν άφησε πολύ ικανοποιημένους τους καταναλωτές, μία ματιά στα γνωστά forum σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τα κινητά τηλέφωνα είναι αρκετή για να δούμε τα αρνητικά σχόλια χρηστών για την ποιότητα κατασκευής κινητών που διέθεσε η εταιρία τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για τα κολλήματα που συναντούσαν ιδιαίτερα οι “σκληροί” χρήστες στο λογισμικό των κινητών.

Προσωπικά το τελευταίο Sony Ericsson που αγόρασα ήταν το P990i, το οποίο αρχικά με άφησε ευχαριστημένο, στη συνέχεια όμως και καθώς το “ζόριζα” περισσότερο όχι. Τελευταία βέβαια, με τα Yari, Satio, Aino και Vivaz, μπορώ να πω ότι η γνώμη μου έχει αλλάξει και η εταιρία δείχνει πράγματι να κάνει στροφή στην ποιότητα. Ειδικά το Vivaz το οποίο το έχω πάνω από ένα μήνα στη διάθεσή μου και “παίζω” αρκετά μαζί του μου έχει αφήσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.

Όπως είπε και ο managing director της Sony Ericsson για Αγγλία και Ιρλανδία, Nathan Vautier: «Από εδώ και πέρα θα υπάρξει πλήρης στροφή της εταιρίας και αφοσίωση στην ποιότητα κατασκευής των κινητών τηλεφώνων της. Η αντίληψη περί ποιοτικών συσκευών πρέπει να ενσωματωθεί στο DNA της εταιρίας και εκεί εστιάζουμε. Το Sony Ericsson W995 ήταν ένα από τα πρώτα βήματα σε αυτή την κατεύθυνση, ενώ και το Satio λειτουργεί σταθερά μετά και από την τελευταία έκδοση λογισμικού».

Τέλος, περιμένω με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κρατήσω στα χέρια μου τα νέα μοντέλα της εταιρίας που έρχονται σύντομα: XPERIA X10, Vivaz Pro, XPERIA X10 mini και X10 mini pro.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.