XBLOG logo @2x

Sonim XP3.2 Quest Pro: Το “unbreakable phone” τελικά έσπασε

Αυτό είναι το XP3.2 Quest Pro της Sonim, γνωστό και ως “unbreakable phone” κατά την εταιρία, αφού είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε… δύσκολες συνθήκες. Συγκεκριμένα, ακόμη και αν πέσει από τον δέκατο όροφο πολυκατοικίας ή αν το κρατήσετε για μισή ώρα μέσα στο νερό σε βάθος 1 μέτρου, αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Στην έκθεση CES 2010 που έγινε πριν από μερικές μέρες στο Λας Βέγκας, ένας δημοσιογράφος του BBC τελικά κατάφερε να σπάσει το “unbreakable phone” και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του CEO της εταιρίας, ο οποίος μάλιστα προκάλεσε τον δημοσιογράφο να κάνει ό,τι θέλει προσπαθώντας να το σπάσει και αν τα καταφέρει θα του δώσουν ένα Sonim XP3.2 Quest Pro δωρεάν.

Κατά τα άλλα, να αναφέρουμε ότι το κινητό διαθέτει μπαταρία που αντέχει 18 ώρες ομιλίας ή 1500 ώρες στην αναμονή, έχει κάμερα ανάλυσης 2 megapixel με flash, A-GPS, φακό και καλύπτεται από τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας υπό… σκληρές συνθήκες. Για την ώρα πωλείται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες στην τιμή των 500 δολαρίων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.