XBLOG logo @2x

Η σκηνοθέτης του Deadpool δουλεύει για τη νέα ταινία του Sonic

Ο Tim Miller, ο σκηνοθέτης του Deadpool, θα δουλέψει επάνω στη νέα ταινία του Sonic. Ο Miller αναλαμβάνει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού για να βοηθήσει τον σκηνοθέτη Jeff Fowler και τον εκτελεστικό παραγωγό Neal H. Moritiz, ο οποίος έχει δουλέψει επίσης και για τις ταινίες Fast and Furious.

Οι Miller και Fowler δουλεύουν στο Blur Studio, μια εταιρία σχεδίου, εφέ και κινουμένων σχεδίων σχεδίων στη Καλιφόρνια. Η εταιρία αυτή έχει παράγει CG τρέιλερ και διαφημίσεις για τα Titanfall 2, Doom, Dishonored 2, Mafia III και άλλα παιχνίδια. Η μεγαλύτερη συνεργασία που έχει κλείσει είναι με την Microsoft για να βελτιώσει τα γραφικά του Halo: The Master Chief Collection.

Οι ίδιοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για να δημιουργήσουν τη ταινία μικρού μήκους Gopher Broke του 2004 η οποία βραβεύτηκε με Oscar. Για το Sonic the Hedgehog, θα δουλέψουν με την Sony Pictures και την Marza Animation Planet, ένα CG στούντιο κινουμένων σχεδίων που ανήκει στην Sega.

Το Sonic the Hedgehog θα είναι μια “υβριδική ταινία κινουμένων σχεδίων και live-action” και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την πλοκή της ή πότε έχει πρεμιέρα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.