XBLOG logo @2x

SocialTV.gr: Η τηλεόραση περνάει σε άλλη διάσταση!

Κάτι φρέσκο έκανε την εμφάνισή του εδώ και μερικές μέρες στο ελληνικό internet: Το πρώτο ελληνικό niche social network για streaming media. Το SocialTV.gr είναι το νέο μέσο διαδικτυακής τηλεθέασης και υπόσχεται να προσφέρει ενημέρωση, ψυχαγωγία και κοινωνική δικτύωση σε μια πλατφόρμα!

Τι θα δείτε στις ενότητες του SocialTV.gr

  • Στην ενότητα Hot Videos!, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να πλοηγείται ανάμεσα σε όλα τα video, να ψάχνει στις κατηγορίες προτίμησής του και να βρίσκει καθημερινά τα πιο ενδιαφέροντα και δημοφιλή video που υπάρχουν διαθέσιμα στο internet.
  • Στην ενότητα Web TV συγκεντρώνονται  τα πιο ενδιαφέροντα θεματικά και ενημερωτικά κανάλια που εκπέμπουν live στο διαδίκτυο, καθώς και πολλές video on demand «βιβλιοθήκες», από τις οποίες ο χρήστης επιλέγει αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο.
  • Σαν υποενότητα της Web TV φιλοξενούνται οι VIP (Very Important Partners): συνεργαζόμενα κανάλια, οργανισμοί ή ανεξάρτητοι παράγωγοι video περιεχομένου που επιθυμούν να κάνουν γνωστή τη δουλειά τους σε πιο ευρύ κοινό.
  • Στην ενότητα ClikThrough, το SocialTV.gr παρουσιάζει μια εντελώς νέα τεχνολογία στο χώρο του video και της διαφήμισης: διαδραστική προβολή εικόνας. Τα πρόσωπα, οι τοποθεσίες και τα αντικείμενα μέσα σε ένα βίντεο μπορoύν να επιλεγούν απλά με ένα κλικ και ο χρήστης να μάθει έτσι πληροφορίες, να δει περισσότερες φωτογραφίες ακόμα και να αγοράσει το συγκεκριμένο αντικείμενο που τον ενδιαφέρει!
  • Στην ενότητα Live Κάμερες προβάλονται ζωντανά οι λήψεις από πολλές κάμερες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μπορεί κανείς να δει live την κίνηση σε κεντρικούς δρόμους, τον καιρό σε διάφορα μέρη, αλλά και λήψεις από τουριστικούς προορισμούς.

Η… social διάσταση

Το περιεχόμενο του SocialTV.gr, μέσα από την απευθείας σύνδεση με τα εργαλεία του Facebook, αποκτά πολύ μεγαλύτερη αξία, αφού οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να συνδυάσουν την θέαση με την αλληλεπίδραση σε όλο το οπτικοακουστικό περιεχόμενο του site, σχολιάζοντας, συζητώντας και προσκαλώντας τους φίλους τους να μοιραστούν την εμπειρία με άμεσο και εύκολο τρόπο!

Δοκιμάστε το! www.SocialTV.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.